‘The Diplomat’: Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen

The Diplomat is bijna terug op Netflix voor een tweede seizoen. De streamingdienst deelde zojuist de eerste officiële trailer daarvan en die belooft nog veel meer spanning en drama dan in het eerste seizoen.

The Diplomat verscheen eind april op Netflix en was daar onverwachts een groot succes. De serie bereikte een breed publiek en stond in de eerste week na de release wereldwijd op nummer 1 van alle Engelstalige series. In maar liefst 86 landen haalde de reeks de top 10. In België was de serie volgens FlixPatrol zelfs even de meest bekeken serie van het moment.

Dat eerste seizoen eindigde op een cliffhanger, waardoor toen al duidelijk was dat er vermoedelijk plannen waren voor een vervolg. Door het enorme succes van de reeks bleef de aankondiging daarover dan ook niet lang uit.

Kate Wyler

Ook in het tweede seizoen volgen we Kate Wyler, gespeeld door Keri Russell, die onverwachts de nieuwe ambassadeur voor de Verenigde Staten is geworden in het Verenigd Koninkrijk.

Een verwoestende explosie in het centrum van Londen zet het leven van de Amerikaanse ambassadeur Kate Wyler volledig op z’n kop. Terwijl ze de scherven van haar carrière bijeenraapt, ontdekt ze een angstaanjagende waarheid. De aanval kwam niet van een buitenlandse vijand, maar vanuit de Britse regering zelf. Tijdens haar zoektocht naar antwoorden blijkt haar enige bondgenoot haar bijna-ex-man Hal Wyler (Rufus Sewell) te zijn. De spanningen tussen hen lopen hoog op, net zoals de ingewikkelde relaties met de Britse minister van Buitenlandse Zaken Austin Dennison (David Gyasi) en een confronterende ontmoeting met vicepresident Grace Penn (Allison Janney).

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van The Diplomat:

Het tweede seizoen van The Diplomat verschijnt op donderdag 31 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...