‘The Electric State’ met Millie Bobby Brown en Chris Pratt krijgt eerste teaser

Netflix heeft de eerste teaser gelost voor de film The Electric State. De film is geregisseerd door de broers Anthony en Joe Russo, die eerder al verantwoordelijk waren voor Avengers: Endgame. In The Electric State zijn de hoofdrollen weggelegd voor Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes) en Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World).

Volgend jaar pakt Netflix uit met de film The Electric State. Het gaat om een film geregisseerd door Anthony en Joe Russo. Zij waren in het verleden al verantwoordelijk voor verschillende Marvelfilms. Voor Netflix maakten ze ook al The Grey Man.

The Electric State

The Electric State speelt zich af in een alternatieve, retrofuturistische versie van de jaren 90. We volgen Michelle (Millie Bobby Brown), een weesmeisje dat haar weg probeert te vinden in een bijzondere samenleving. In deze wereld leven robots tussen de mensen. Ooit ging het om een vreedzame samenleving, maar na een mislukte opstand leven de robots in ballingschap.

Plots krijgt Michelle ’s nachts bezoek van Cosmo, een mysterieuze robot die wordt bestuurd door haar jongere broer Christopher, van wie ze dacht dat hij dood was. Vastbesloten om haar broer te vinden, trekt Michelle samen met Cosmo door het Amerikaanse zuidwesten. Onderweg sluit ze zich aan bij smokkelaar Keats (Chris Pratt) en zijn sarcastische robotpartner Herman (ingesproken door Anthony Mackie). Samen reizen ze naar de “Exclusion Zone”, een afgelegen gebied waar robots hun eigen gemeenschap hebben gevormd. Terwijl ze dieper in dit verboden gebied trekken, ontdekken ze dat de verdwijning van Christopher met veel duistere krachten te maken heeft.

Naast Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes) en Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World) zullen ook Ke Huy Quan (Everything Everywhere All At Once), Stanley Tucci (The Hunger Games), Jason Alexander (Seinfeld), Brian Cox (Succession), Jenny Slate (Big Mouth), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Anthony Mackie (Captain America: The Winter Soldier) en Billy Bob Thornton (Armageddon).

Bekijk hier de eerste teaser:

The Electric State is vanaf vrijdag 14 maart te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...