‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’: Bekijk hier een samenvatting van het eerste seizoen

Het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power staat voor de deur. Omdat het eerste seizoen al even geleden is, deelde Prime Video een uitgebreide samenvatting van wat er al gebeurd is in de reeks.

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power werd bijna twee jaar geleden met succes gelanceerd, en nu is het wachten bijna voorbij voor het langverwachte tweede seizoen. Dat gaat van start op donderdag 29 augustus. Dan verschijnen meteen drie afleveringen op Prime Video. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering tot de seizoensfinale op 3 oktober 2024. In totaal bestaat het tweede seizoen uit acht afleveringen.

Sauron

Het tweede seizoen zal verdergaan over de opkomst van Sauron. Die kondigt de terugkeer aan van het kwaad in Middle Earth na vele jaren van hard bevochten vrede tussen alle rijken. Sauron wil meerdere Rings of Power smeden vanuit zijn duistere krachten. Zo maakt de reeks in het tweede seizoen zijn naam waar na de aanloop in het eerste seizoen. Het doel van Sauron met deze ringen is om in Mordor de One Ring te maken die macht heeft over alle andere ringen.

Aangezien het eerste seizoen ondertussen al twee jaar geleden is, zullen fans misschien niet meer heel goed weten hoe alles verliep in dat eerste seizoen. Om meteen mee te zijn met het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power kan het dan ook handig zijn om eens een opfrissing te krijgen. Daarvoor deelde Prime Video een samenvatting van zo’n 3,5 minuten.

Bekijk hier de samenvatting van The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 1:

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...