‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’: Bekijk hier nieuwe beelden van tweede seizoen

Het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power komt eraan. Vanaf donderdag 29 augustus kan je op Prime Video terecht voor nieuwe aflevering van de populaire reeks. En nu heeft de streamingdienst een nieuwe preview gedeeld.

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power werd bijna twee jaar geleden met succes gelanceerd, en nu is het wachten bijna voorbij voor het langverwachte tweede seizoen. Dit seizoen draait grotendeels om de dreigende terugkeer van de beruchte en duistere Sauron. Zijn heropleving markeert de terugkeer van het kwaad in Midden-Aarde, na vele jaren van fragiele vrede tussen de verschillende rijken. Gevaren liggen op de loer en er rusten belangrijke beslissingen op de schouders van Eregion, Khazad-dûm, Lindon, Númenor en de landen daartussen.

In de nieuwe beelden die Prime Video zojuist deelde zien we Halbrand, gespeeld door Charlie Vickers (Medici). Hij probeert een deal te sluiten met Adar, gespeeld door Sam Hazeldine (Peaky Blinders), voor zichzelf en zijn volk. Het dreigement van het grote gevaar van Sauron lijkt echter maar weinig indruk te maken.

Seizoensfinale op 3 oktober

De eerste drie afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power verschijnen op donderdag 29 augustus op Prime Video. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering tot de seizoensfinale op 3 oktober 2024. In totaal bestaat het tweede seizoen uit acht afleveringen.

Bekijk hier de nieuwe beelden van The Lord of the Rings: The Rings of Power:

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...