‘The Masked Singer’: Luister hier naar het eerste optreden van Zebra

Het is alweer tijd voor de tweede aflevering van het vierde seizoen van The Masked Singer. Daarin krijgen we zes pakken voor het eerst te horen. Eén daarvan is Zebra en die maakt alvast heel veel indruk op de vierkoppige jury.

Na de optredens van Giraf, Boom, Medusa, Tik & Tok, Zeeduivel en Mister Withlove en de ontmaskering van die laatste, is het tijd voor een nieuwe lading gemaskerde zangers en zangeressen. In de tweede aflevering komen Eikeltje, Space Babe, Dame Blanche, Zebra, Feniks en De Mike voor het eerst in actie. Zij zingen eerste allemaal samen Came Here For Love van Ella Eyre en gaan daarna telkens een duel aan.

Zingen én dansen

Zebra zal het in dat duel opnemen tegen Space Babe. Dat doet ze met het nummer Dance The Night van Dua Lipa, een lied dat vooral bekend is omdat het in de film Barbie zat.

Zebra maakt er echter helemaal haar ding van en neemt zo meteen de jury volledig in met haar stem én haar zwoele dansmoves. “Wauw, het is wel keigoed!”, klinkt het al snel bij Fien Germijns. Ook de andere juryleden zijn meteen onder de indruk.

De vraag is natuurlijk of ze ook kunnen achterhalen wie er achter die stem en dansmoves schuilt. Als je dat zelf denkt achterhaald te hebben na dit korte fragment, kan je nog snel je gok aanpassen bij de Guessing Game van The Masked Singer.

Bekijk hier het optreden van Zebra in The Masked Singer:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...