‘The Masked Singer’ opent Guessing Game en deelt nieuwe hints over pakken

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer komt er heel binnenkort aan. Wie nu al wil gokken over wie in de pakken zit, kan gaan naar de website want VTM heeft de Guessing Game geopend. En daarbij horen meteen ook nieuwe hints over de pakken.

Dit najaar gaan we op VTM op zoek naar een opvolger van Tovenaar (Aaron Blommaert), Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont). Dat doen we met een nieuw speurdersteam. Opnieuw zullen er veertien figuren de zware uitdaging aangaan. Daarvan kennen we al één kostuum: Mr. Withlove. Dit pak werd ontworpen door de 11-jarige Fiona. 

En nu is er ook meer informatie over de andere kandidaten. VTM deelde namelijk een nieuwe teaser van presentator Jens Dendoncker. Daarin lijkt hij een nieuwe “pak” aan te kondigen, maar het blijkt over zijn eigen pak te gaan.

Veertien kandidaten

Daarna kunnen we echter ook op zijn petje “Meer mystery op themaskedsinger.be” lezen. Wie effectief naar die website gaat, ziet dat er nu al kan gegokt worden op de kandidaten van het aankomende seizoen. Daarbij staat met Mr. Withlove al één kandidaat.

Bij de dertien anderen gaat het om een bol die een hint lijkt te bevatten van de figuren. Zo zien we een ijsje, een edelsteen, vuur, een basketbal, een oog, een Schots patroon en nog veel meer.

Opvallend daarbij is ook dat bij één van de figuren een datum en een locatie staat. Het gaat om de geel-roze bol waarop we ook pluimen herkennen. Daarbij kunnen we “30/08” en “Oostende” lezen. Vermoedelijk zal op vrijdag 30 augustus in Oostende een nieuw personage onthuld worden.

Het vierde seizoen van The Masked Singer verschijnt dit najaar op VTM en is online te bekijken via VTM GO.

Meer
Lees meer...