‘The Masked Singer in Concert’ pakt uit met twee nieuwe mystery guests

Op 16 november gaat de volgende editie van The Masked Singer in Concert door in het Sportpaleis. Daarbij zullen niet alleen bekende pakken van op televisie optreden, maar duiken er ook twee nieuwe mysterieuze zangers op. Die zullen daar pas live onthuld worden na hun optreden.

Een half jaar geleden kon je in het Sportpaleis terecht voor The Masked Singer in Concert. Daar stonden toen heel wat gemaskerde zangers van de voorbije drie edities van The Masked Singer op het podium voor een uitverkochte zaal. Die liveshow was in mei ook te zien op VTM.

Line-up

Dat concert was zo’n succes dat VTM meteen bekendmaakte dat er in november een nieuwe editie zou komen. Toen al kwamen we drie pakken te weten die daar zeker zullen bijzijn. Het gaat om de winnaars van de eerste drie seizoenen van The Masked Singer. Dat zijn Sandra Kim als Koningin, Camille Dhont als Miss Poes en Aaron Blommaert als Tovenaar.

Die line-up wordt verder aangevuld met heel wat kandidaten van het huidige seizoen. Medusa, Feniks, Labradoodle, Poppemie, Zeeduivel, Tik & Tok (Joris Hessels en Dominique Van Malder), Space Babe, Zebra en De Mike (Hugo Sigal) zullen ook hun opwachting maken in het Sportpaleis op zaterdag 16 november.

Twee mystery guests

Naast al deze bekende figuren zullen in het sportpaleis ook twee nog onbekende figuren optreden. Zowel in de namiddag- als in de avondshow zal het publiek een nieuwe mystery guest zien optreden. In het publiek kunnen zij dan zelf meeraden, waarna de onbekende zanger of zangeres zijn of haar identiteit bekendmaakt. Wie er nog bij wil zijn, kan nog snel een ticket reserveren via vtm.be.

Meer
Lees meer...