‘The Masked Singer’ keert terug naar het Sportpaleis en kondigt meteen drie pakken aan

Goed nieuws voor de fans van The Masked Singer. Het programma zal dit najaar namelijk opnieuw te zien zijn in het Sportpaleis met een exclusief concert. ‘The Masked Singer in Concert’ wist daarvoor met Koningin, Miss Poes en Tovenaar alvast de drie winnaars van de voorbije drie seizoenen te strikken.

Op het nieuwe seizoen van The Masked Singer is het nog even wachten, maar toch is er al leuk nieuws voor de vele fans van het VTM-programma. ‘The Masked Singer in Concert‘ keer namelijk terug voor een tweede editie. Een jaar geleden was er in het Sportpaleis op twee dagen een groots concert te zien met heel wat deelnemers van de afgelopen drie seizoenen.

Koningin, Miss Poes en Tovenaar

Op zaterdag 16 november komt er nu dus een nieuwe show in het Sportpaleis. Daarvoor zijn meteen ook drie artiesten bevestigd, namelijk de winnaars van de eerste drie seizoenen van The Masked Singer. Het gaat om Sandra Kim, die als Koningin seizoen 1 won, Camille, die als Miss Poes seizoen 2 won en Aaron Blommaert, die als Tovenaar seizoen 3 won.

Naast deze drie artiesten zullen nog heel wat voormalige deelnemers afzakken naar het Sportpaleis. Daarnaast zullen er ook verschillende nieuwe pakken te zien zijn. De tweede editie van ‘The Masked Singer in Concert’ zal namelijk doorgaan tijdens de uitzendingen van het vierde seizoen van The Masked Singer op VTM. Daardoor zullen een deel van de nieuwe figuren al ontmaskerd zijn, maar anderen juist nog niet. Van hen kan je tijdens het liveconcert mogelijk extra tips krijgen.

‘The Masked Singer in Concert’ gaat op zaterdag 16 november meteen twee keer door, want naast een avondshow is er ook een namiddagshow. Tickets daarvoor zijn nu al te koop via vtm.be.

Meer
Lees meer...