‘The Masked Singer’ maakt nieuwe deelnemer bekend: De basketballende Giraf

Na Mister Withlove, de kippen Tik & Tok en Space Babe, heeft VTM nog een nieuwe deelnemer voorgesteld voor het nieuwe seizoen van The Masked Singer. De sportieve Giraf werd voorgesteld tijdens een kleine roadtrip door Vlaanderen.

Zoals aangekondigd trok er vandaag een nieuw masker van The Masker Singer door Vlaanderen. Met een gele schoolbus en een legertje aan cheerleaders reisde Giraf langs Antwerpen, Genk, Aarschot, Gent en Kortrijk om zich aan iedereen voor te stellen.

Giraf

VTM stelt Giraf nog wat uitgebreider aan ons voor. Daarbij komen we al wat meer te weten over het nieuwe masker en krijgen we ook al onze eerste tips. “Giraf is een basketbalspeler, die niet enkel uitblinkt op het veld, maar ook ernaast een grote aantrekkingskracht heeft. Shawn Mendes en Zac Efron zijn er niets tegen”, klinkt het zelfs. “Met zijn chille en zelfzekere uitstraling is hij de king van urban coolness. Door zijn strategisch inzicht, teamgeest en focus is hij één van de beste én meest populaire basketbalspelers van dit moment. Hij is best ijdel. Zijn stijl kan je omschrijven als casual streetstyle: hij draagt een opvallende zonnebril en gouden kettingen. Ondanks zijn succes blijft hij trouw aan zichzelf en zijn afkomst. Zijn homies from the hood draagt hij diep in het hart.” Het lijkt dus dat we op zoek mogen gaan naar een sportieve en stijlvolle BV.

Giraf geeft ook zelf een woordje uitleg. Hij gebruikt daarbij opvallend veel Engels. “Hi brothers and sisters, Giraf is in the house! Hou jullie klaar voor de top van het basketbal. Ik hoor mijn fans al juichen en de tegenpartij daveren! Dunk, jumpshot and SCORE! Ik ben baas van het veld! Met mijn flair, coolness en trickshots, stijg ik altijd boven de rest uit. Vergis je niet. Nu ben ik dé ster, vroeger was ik een gewone jongen van de straat. Kijk eens hoe cute ik toen al was. Maar succes is als een domino-effect. Daardoor ben ik nu de grootste in mijn vak! Constante druk, geen privacy, altijd moeten presteren: dat hoort erbij, de neveneffecten van de roem. Ik heb een lange nek, maar ik doe nooit uit de hoogte. Mijn motto: sweat now, shine later!”

Giraf Masked Singer
VTM

The Big Reveal

Met de bekendmaking van Giraf kennen we nu vier van de in totaal veertien deelnemers dit seizoen. Het gaat om Mister Withlove, Tik & Tok, Space Babe en Giraf. Maar we zullen niet lang moeten wachten op de rest van de pakken.

Op dinsdag 10 september is het namelijk tijd voor The Big Reveal. Daarbij zullen acht nog onbekende pakken zich laten zien op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Maar waar precies, dat heeft VTM nog niet laten weten. Goed rondkijken wordt dus de boodschap op dinsdag.

Het vierde seizoen van The Masked Singer gaat op vrijdag 20 september van start op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...