‘The Masked Singer’ krijgt nog een nieuwe teaser

De promotie van het vierde seizoen van The Masked Singer is recent van start gegaan met enkele teasers met presentator Jens Dendoncker. In de nieuwste krijgen we opnieuw enkele tips over de pakken die we in het vierde seizoen mogen verwachten.

The Masked Singer keert dit najaar terug, dus zullen we waarschijnlijk binnenkort te weten komen welke pakken we mogen verwachten. Maar het gokken is nu al aan de gang, want de teasers met Jens Dendoncker barsten van de hints en ook op de website van VTM kan je nu al enkele hints vinden naar de nieuwe pakken.

Nieuwe hints

Het eerste pak kennen we nu al enkele maanden. Het gaat om Mister Withlove, een pak dat – zoals je al kan raden – geïnspireerd is op witloof. Dit pak werd ontworpen door de 11-jarige Fiona. Daarnaast kan je nu ook al enkele dagen details van de andere dertien pakken uit het vierde seizoen vinden.

In de nieuwste teaser draagt Jens Dendoncker een prinsessenkroontje en een roze tutu. Hij staat naast een kooi met daarin het skelet van een vogel. Daarnaast valt het ook op dat de presentator uitdrukkelijk “Abracadabra” zegt. Volgens enkelen in de comments kan dit een verwijzing zijn naar Kobe Van Herwegen, die vroeger het programma AbraKOdabra presenteerde, of naar Fabian Feyaerts, die met het nummer Abracadabra deelnam aan het Junior Eurovisiesongfestival in 2012.

Op vrijdag 30 augustus zullen we waarschijnlijk het tweede pak leren kennen, want op de website staat bij een detailfoto van roze en gele veren “30/08 – Oostende” te lezen.

Bekijk hier de nieuwste teaser voor The Masked Singer:

Het vierde seizoen van The Masked Singer is dit najaar te zien op VTM en VTMGO.

Meer
Lees meer...