‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de derde aflevering

De derde aflevering van The Masked Singer komt eraan. Daarin nemen opnieuw zes geheime zangers het tegen elkaar op in drie onderlinge duels. Op het einde van de aflevering moet één van hen de wedstrijd verlaten én volgt er dus uiteraard ook een nieuwe ontmaskering.

Na de ontmaskering van Mister Withlove – aka Karl Vannieuwkerke – keren uit de eerste aflevering van The Masked Singer met Giraf, Boom, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel vijf bekende figuren terug. Zij krijgen het gezelschap van een nieuw pak, want Poppemie zal haar debuut maken in de show.

Drie duels

Poppemie mag meteen ook de spits afnemen in een duel tegen Giraf. Daarbij maakt ze meteen ook heel veel indruk op de speurders en het publiek. Het olijke duo Tik & Tok komt daarna tegenover Zeeduivel te staan. Tot slot komt ook Boom in actie in een duel met Medusa.

Daarna is het aan het publiek in de studio om te stemmen voor hun favorieten. Degene met de minste stemmen vliegt eruit én moet zijn of haar ware gezicht laten zien. De onthulling lijkt alvast bij iedereen die aanwezig is voor een enorme verrassing te zorgen.

Alle songs

  • Giraf zingt She Bangs van Ricky Martin.
  • Poppemie zingt What Was I Made For van Billie Eilish.
  • ​Medusa zingt Is It Love van Loreen.
  • ​Boom zingt Heaven van Niall Horan.
  • ​Tik & Tok zingen Especially For You van Jason Donovan & Kylie Minogue.
  • Zeeduivel zingt Bring Me To Life van Evanescence.

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...