‘The Masked Singer’: VTM maakt startdatum bekend

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer gaat van start op vrijdag 20 september. Vanaf dan kan je opnieuw wekelijks op zoek gaan naar de verborgen zangtalenten onder de prachtige pakken. Dat maakten VTM en presentator Jens Dendoncker zojuist bekend.

Binnenkort begint de zoektocht op VTM naar de opvolgers van Tovenaar (Aaron Blommaert), Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont). Dit seizoen gebeurt die zoektocht met een nieuw team van speurders. Er zullen opnieuw veertien figuren deelnemen aan de spannende uitdaging. Eén kostuum is al bekend: Mister Withlove, dat werd ontworpen door de 11-jarige Fiona.

Heel wat hints

De voorbije weken kwamen we al regelmatig iets te weten over het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Zo deelde VTM gisteren nog een nieuwe teaser met enkele verborgen hints, terwijl er ook vorige week al een mysterieuze video verscheen.

Ondertussen is de Guessing Game ook al geopend en ook daarbij horen enkele – soms zeer duidelijke – hints over de pakken. Op die manier kwamen we ook te weten dat er op vrijdag 30 augustus in Oostende een nieuw pak zal onthuld worden.

Startdatum

Wat tot nu toe wel geheim bleef, was de startdatum van dat vierde seizoen. Maar nu heeft VTM ook dat gedeeld. In een korte video zien we hoe Jens Dendoncker “tot op de bodem van een crèmeke” zoekt naar die startdatum … en dat daar ook vindt.

Bekijk hier het fragment:

Het vierde seizoen van The Masked Singer gaat op 20 september van start op VTM en is online te bekijken via VTM GO.

Meer
Lees meer...