‘The Perfect Couple’: Netflix deelt behind the scenes-video van opnames dansje voor de intro

Sinds vorige week kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reeks The Perfect Couple. Wie de reeks al gezien heeft, weet dat hij een geweldige intro heeft. Daarbij zien we alle acteurs samen een choreografie uitvoeren. In een nieuwe video krijgen we beelden te zien van de opnames van deze intro en vertellen enkele acteurs ons er ook wat meer over.

De nieuwste hit op Netflix is de minireeks The Perfect Couple met onder andere Nicole Kidman, Liev Schreiber en Dakota Fanning in de hoofdrollen. De reeks staat in 78 landen op de eerste plaats in de top 10 van de streamingdienst. Wie de reeks gezien heeft, weet dat de reeks een bijzondere intro heeft. En daar heeft Netflix nu een behind the scenes-video van gelost.

The Perfect Couple

In The Perfect Couple volgen we een familie die zich op het eiland Nantucket voorbereidt op een huwelijk. Maar op de ochtend van het huwelijk wordt er plots een lijk gevonden op het strand. Iedereen is daarbij verdacht en samen met de lokale politie gaan we op zoek naar de dader.

Het gaat dus om een whodunit met een beperkt aantal – stinkend rijke – verdachten. Elke aflevering krijgen we nieuwe aanwijzingen naar wie de dader kan zijn en wat zijn of haar motief is. Daardoor komen we op het einde van de minireeks te weten wat er gebeurde.

Intro

De intro van de reeks is op z’n minst ongebruikelijk te noemen. We zien namelijk de hele cast dansen op het nummer Criminals van Meghan Trainor. Ze voeren daarbij een dansje uit die gemaakt werd door de gerenommeerde choreografe Charm La’Donna. Zij maakte in het verleden al choreografieën voor onder andere Rosalía en Dua Lipa. Daarbij was ze ook verantwoordelijk voor de choreografie van Dance The Night in de film Barbie.

In een nieuwe video krijgen we beelden te zien van de opnames van de intro en vertellen actrices Dakota Fanning (Abby), Meghann Fahy (Merritt) en Eve Hewson (Amelia) meer over de scène. “De reden waarom Susanne (Bier, de regisseur van de reeks, red.) het dansje wilde als opening van de reeks, was omdat het de kijker meteen in deze surreële wereld plaatst die we met de reeks gemaakt hebben. Het bereidt de kijker erop voor dat je iets anders te zien zal krijgen dan je misschien verwachtte”, vertelt Dakota Fanning. Meghann Fahy voegt daaraan toe: “We waren er allemaal wat nerveus over, behalve Eve. Zij had het snel onder de knie.”

Daarna komt Eve Hewson zelf aan het woord. “We kregen een mysterieuze email van Susanne, die zei dat we tijdens de kerstvakantie een dansje moesten leren. Iedereen kreeg er meteen een mental breakdown over en belde hun managers. De groepchat explodeerde met boodschappen als: ‘Ik ga dit nooit doen!’, ‘Ik dans niet’ en ‘Ik doe het niet’. Maar persoonlijk had ik er superveel zin in. Ik dacht: ‘Dit wordt het beste dat ik ooit gedaan heb’.”

Bekijk de beelden hier:

Bekijk hier nog eens de trailer voor de reeks:

The Perfect Couple staat nu op  NetflixBekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...