‘The Perfect Couple’ met Nicole Kidman staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe whodunnit The Perfect Couple. In de reeks zijn de hoofdrollen weggelegd voor onder andere Nicole Kidman, Eve Hewson, Billy Howle, Liev Schreiber en Dakota Fanning.

Netflix is vanaf vandaag een opvallende reeks rijker. Het gaat om The Perfect Couple, waarin er tijdens een high society huwelijk op een eiland plots een lichaam gevonden wordt op het strand. Vervolgens is iedereen die aanwezig is verdacht, maar de high society heeft natuurlijk wel wat touwtjes in handen om zich in te dekken.

The Perfect Couple

In de reeks volgen we Amelia Sacks (Eve Hewson). Zij trouwt met Benji Winbury (Billy Howle), waardoor ze deel zal uitmaken van zijn rijke familie. De moeder van Benji, Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman), spaart kosten noch moeite om er het beste huwelijk ooit van te maken. Het huwelijk, met allerlei high-society gasten, gaat door op het eiland Nantucket. Maar dan wordt er plots een dood lichaam teruggevonden op het strand, waardoor alle gasten verdacht worden.

Om ons warm te maken voor de release van de reeks deelde Netflix gisteren al de eerste zeven minuten van de eerste aflevering van de reeks. Daarin kregen we iedereen te zien op de dag voor het huwelijk. Er is op dat moment geen vuiltje aan de hemel en iedereen kijkt uit naar het feest. Maar ’s nachts horen we een vrouw schreeuwen, waarna we te weten komen dat er iemand gestorven is en dat het feest bijgevolg niet zal doorgaan.

The Perfect Couple bestaat uit zes afleveringen die vanaf nu allemaal te bekijken zijn op Netflix.

Bekijk hier de eerste 7 minuten van The Perfect Couple.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...