Left Right
scrollTop top

‘The Sinner’ seizoen 4 lost eerste beelden


The Sinner
© The Sinner

The Sinner komt later dit jaar terug voor alweer het vierde seizoen. Daarin zal Harry Ambrose (Bill Pullman) ongetwijfeld opnieuw voor een raadsel komen te staan. En daar krijgen we nu de eerste beelden van te zien.

The Sinner is een atypische misdaadreeks. In tegenstelling tot de typische whodunnit, waarbij de reeks op zoek gaat naar de dader van een moord, gaat het bij The Sinner om een whydunnit. Vanaf het begin van het seizoen is namelijk duidelijk wie de moord gepleegd heeft. Wat niet duidelijk is, is het motief van de dader. Jessica Biel, die een van de hoofdrollen speelde in het eerste seizoen, is nog steeds aan boord als een van de executive producers.

The Sinner seizoen 4

Het vierde seizoen zal opnieuw een spannende zaak volgen. In de trailer zien we alvast Detective Harry Ambrose (Bill Pullman). Hij staat op een klif en kijkt naar beneden naar het water. Tegelijk horen we hem zeggen: “Ik was daar die nacht. Ik kan niet stoppen met denken wat er toen kon gebeurd zijn met haar.” Vervolgens krijgen we een vrouw te zien die zegt: “Vind me, alsjeblieft.” Het belooft dus opnieuw een mysterieus seizoen te worden.

The Sinner seizoen 4 verschijnt in oktober op de Amerikaanse zender USA, enkele maanden later zal het bij ons te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de eerste beelden van het vierde seizoen van The Sinner:

De eerste drie seizoenen van The Sinner zijn in ons land te bekijken via Netflix. Een overzicht met onze 50 favoriete reeksen vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…