Trailer ‘The Sinner’ 2 belooft opnieuw een donker seizoen

‘The Sinner’ komt binnenkort terug met een tweede seizoen. In het eerste seizoen maakten we kennis met Cora, die op een dag, compleet uit het niets een man brutaal neersteekt op het strand. De rest van de reeks volgt de moordzaak, die – zelfs al weten we perfect wie de dader is – razend spannend is.

Zet je maar klaar om de spanning opnieuw gevoelig op te drijven, want The Sinner komt binnenkort terug. Het eerste seizoen zorgde voor een shockgolf doorheen de wereld. De reeks was namelijk enger, mysterieuzer en explicieter dat eender welke andere reeks en nu krijgt deze een vervolg, met een ander verhaal, maar veel gelijkaardige elementen.

The Sinner

The Sinner is geschreven door Jessica Biel, die in het eerste seizoen ook de hoofdrol vertolkte. Cora Tannetti, het personage van Biel, vermoordt tijdens een familieuitje op het strand compleet uit het niets een onbekende man. Ze wordt meteen opgepakt door de politie, die voor een keer niet op zoek moet naar de dader, maar naar het motief van deze onverwachte dader.

De reeks is dus eigenlijk een whydunit, in plaats van de whodunit die we gewoon zijn. Dit is een genre dat momenteel in de lift zit en waarvan ook Beau Séjour, How To Get Away With Murder en Alias Grace voorbeelden zijn.

The Sinner

Seizoen 2

Ook in het tweede seizoen zullen we op zoek gaan naar het motief van een dader, maar deze keer is het mogelijk een nog verrassendere moordenaar: Julian, een jongen van amper 13 jaar oud.

In de trailer krijgen we te zien dat Julian wordt opgepakt door de politie nadat hij z’n ouders vermoord heeft. Ook deze keer ziet het er weer een brutale moord uit, zeker voor een kind van 13 jaar oud dat z’n eigen ouders ombrengt. Maar waarom heeft hij dit gedaan? Een simpele woedeuitbarsting lijkt ons toch te makkelijk voor deze reeks.

The Sinner is een reeks van Netflix, maar is daar bij ons niet te zien. Wel kan je de serie terugvinden op Telenet Play More.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van The Sinner:

The Sinner

Het tweede seizoen van The Sinner komt uit op 9 november, maar tot dan kan je nog eens naar een van onze 50 beste reeksen op Netflix kijken.

Meer
Lees meer...