‘The Sky Is The Limit’ krijgt All-Stars-seizoen

The Sky Is The Limit komt dit najaar terug met een bijzonder seizoen. Het gaat namelijk om een All Stars-editie waarin de publiekslievelingen van de afgelopen zes seizoenen van het programma opnieuw gevolgd zullen worden.

Play4 heeft vandaag zijn programmatie voor het najaar bekend gemaakt. Daarbij zit ook de terugkeer van The Sky Is The Limit, al mogen we ons voorbereiden op een bijzondere editie. Het wordt namelijk een All Stars-seizoen waarin we heel wat bekende – en geliefde – gezichten terug zullen zien.

The Sky Is The Limit All Stars

Al sinds 2014 trekt reportagemaker Peter Boeckx naar de rijkste Vlamingen om te kijken hoe zij leven. In de afgelopen zes seizoenen van The Sky Is The Limit passeerden zo al tientallen gegoede Vlamingen de revue. Daarbij zijn er enkelen die bij de kijkers voor altijd in het geheugen gegrift zullen staan. En die fan favorites keren nu terug in een bijzonder All Stars-seizoen.

Peter Boeckx zal voor The Sky Is The Limit All Stars zes oude bekenden opnieuw opzoeken. Het gaat daarbij om industrieel Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne (seizoenen 1 tot 3), kunsthandelaar Harry Schurmans en zijn echtgenote Olga (seizoenen 1 en 2), oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo Michel Van den Brande (seizoenen 2 tot 4), eigenares van het vleesverwerkingsbedrijf De Nil en zoon Marie-Anne De Nil (seizoen 3) en de eigenaar van Containers Maes Yves Maes (seizoen 6).

The Sky Is The Limit All Stars zal dit najaar verschijnen op Play4. Een exacte startdatum is er voorlopig nog niet.

Meer
Lees meer...