‘The Voice van Vlaanderen’: Coaches maken zich klaar voor laatste aflevering voor de liveshows

In The Voice van Vlaanderen staan we aan de vooravond van de liveshows. Daarvoor zullen we wel nog afscheid moeten nemen van enkele talenten in de laatste Cross Battles. Voor de coaches staat er dus heel wat op het spel.

De liveshows in The Voice van Vlaanderen komen iets later dan we in de vorige seizoenen gewoon waren. Met de Cross Battles is er namelijk een nieuwigheid ingevoerd. De coaches dagen daarbij elkaar uit door een van hun kandidaten in te zetten in een rechtstreeks duel tegen een andere coach. Die mag vervolgens een tegenstander kiezen. Die twee talenten brengen dan elk hun eigen nummer en proberen dat uiteraard zo goed mogelijk te doen.

Het is uiteindelijk een vakjury die oordeelt wie het beste optreden heeft gegeven. Daardoor staat er niet op voorhand vast met hoeveel kandidaten iedere coach naar de liveshows gaat.

Sandy vs. Noor

Na de vorige week al een eerste reeks Cross Battles zagen, gaat de strijd vrijdag op VTM verder. Daar staan de zes laatste Cross Battles op de agenda. De eerste daarvan gaat tussen Sandy en Noor. Sandy strijdt voor Team Natalia en brengt All I Ask van Adele. Noor komt dan weer uit voor Team Koen en gaat het duel aan met The Winner Takes It All van ABBA. Wie van deze twee talentvolle vrouwen zal doorstoten naar de liveshows, en wie moet onherroepelijk naar huis?

Bekijk hier het fragment van The Voice van Vlaanderen:

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...