‘Thuis’: Actrice Evelien Van Hamme vervoegt de cast

Thuis verwelkomt binnenkort alweer een nieuw personage. Het gaat om kinderpsychiater Anna, een rol die gespeeld wordt door Evelien Van Hamme, die je kan kennen van haar rol in Dertigers.

Thuis nam vorig seizoen afscheid van heel wat bekende gezichten. Het is dan ook niet onlogisch dat er dit jaar heel wat nieuwe gezichten hun intrede maken. Dat was recent al het geval met Kim Van Oncen als yogalerares Lyn.

Evelien Van Hamme als Anna

Binnenkort maken we dan weer kennis met Anna. Zij is een kinderpsychiater die in eerste instantie grotendeels lijkt te leven voor haar job. Ze lijkt zeer empathisch en komt positief ingesteld over. Toch denkt ze ook vaak veel te veel na. Buiten haar werk heeft ze niet veel vrienden en contacten omdat ze zich heel moeilijk open kan stellen.

“De rol van Anna is erg boeiend om te spelen en er zit veel potentieel in. Ik kijk ernaar uit om samen met de kijkers te ontdekken wie Anna echt is en hoe ze haar weg zoekt in het Thuis-universum”, zegt actrice Evelien Van Hamme aan HLN over het nieuwe personage.

Dertigers

Evelien Van Hamme kan je kennen van kleinere rollen in onder andere Grenslanders, Onder Vuur en Vermist. Het meest bekend is ze echter van haar rol als Tinne in de eerste seizoenen van Dertigers.

Met de komst van Evelien Van Hamme in Thuis zijn er nu al drie vaste acteurs uit de eerste editie van Dertigers die te zien zijn in de dagelijkse VRT1-soap. Yemi Oduwale speelt al sinds 2018 Dries Van Aken en Kim Van Oncen dook recent op als Lindsay ‘Lyn’ Cremers.

Meer
Lees meer...