‘Thuis’: Kim Van Oncen maakt binnenkort haar intrede

Het nieuwe seizoen van Thuis is nog maar juist begonnen, maar het programma maakt zich al klaar om een nieuw personage te verwelkomen. Het gaat om yogalerares Lyn, een rol die gespeeld wordt door Kim Van Oncen.

De voorbije dagen was het spanning troef in Thuis, maar het is gelukkig ook tijd voor ontspanning binnenkort. En daarvoor zal Kim Van Oncen zorgen. Zij deed in het verleden al heel wat dingen voor televisie. Als actrice kan je haar vooral kennen van de rol als enfant terrible Saartje in Dertigers.

Yogalerares Lyn

Recent maakte ze bekend te stoppen als sidekick van Peter Van de Veire in Goeiemorgen Morgen! op Radio2. Kim Van Oncen wou zich meer op het acteren concentreren, en nu weten we dus waar haar toekomst ligt op dat vlak. “Ik ben superblij! Iedereen mag het weten nu: vanaf dinsdag speel ik Lyn in Thuis“, zei ze de ochtend als gast bij haar vroegere collega’s van Goeiemorgen Morgen! op Radio2.

Kim speelt de rol van Lyn, een sociaal en energiek persoon met een groot doorzettingsvermogen. Lyn is zeer empathisch, legt makkelijk contacten en straalt openheid en vriendelijkheid uit. Toch heeft ze ook een duistere kant. Ze hecht veel waarde aan een gezonde geest in een gezond lichaam en sport regelmatig.

“Toen ik wist dat ik deze rol als yogaleerkracht kreeg, had ik even stress. Ik superstijf en raak nog niet tot aan mijn tenen. Ik volgde dus les bij een yogaleerkracht en nu ken ik een aantal basisposes”, legt Kim Van Oncen uit. Zij maakt haar intrede in Thuis op dinsdag 10 september.

Thuis is elke weekdag om 20.25 uur te zien op VRT 1 en VRT MAX

Meer
Lees meer...