‘Thuis’: Wat is er aan de hand met Tim sinds de komst van zijn zus Lyn?

Een groot familiegeheim zorgt voor onrust in Thuis. Terwijl nieuwkomer Lyn op iedereen een positieve indruk lijkt na te laten, is haar broer Tim allesbehalve blij met haar komst. Hij heeft het duidelijk veel moeilijker dan anders.

Kim Van Oncen maakte eerder deze maand haar intrede in Thuis. Ze speelt in de dagelijkse soap van VRT 1 yogalerares Lyn. In een vooruitblik op die rol liet Kim Van Oncen zelf al uitschijnen dat Lyn een verleden heeft dat iets duisterder is dan op het eerste gezicht overkomt.

Lyn en Tim

Voorlopig gaat in Thuis echter nog steeds alles heel goed met Lyn. Ze weet met haar charme meteen iedereen in te pakken en haar spontane persoonlijkheid zorgt ervoor dat ze meteen vrienden maakt.

Eén iemand is echter veel minder blij met de komst van Lyn. Tim (Jeroen Lenaerts) heeft het duidelijk moeilijk sinds zijn zus terug in zijn leven is. Hij wordt dan ook voortdurend gevraagd naar Lyn, maar vliegt daarop telkens uit. Zo moeten onder andere zijn vrouw Sam (An Vanderstighelen), over zijn collega Dieter (Raf Jansen), tot zijn schoonouders Frank (Pol Goossen) en Simonne (Marleen Merckx) het ontgelden.

Verleden

Het mag duidelijk zijn dat Tim worstelt met demonen uit het verleden. Wat is er ooit gebeurd tussen hem en zijn zus? Het voorlopig nog onduidelijk of hij schrik heeft dat Lyn een groot geheim van hem zal verklappen en zo zijn goede reputatie zal verpesten of dat Lyn zelf veel minder ontschuldig is dan ze voortdurend doet uitschijnen.

Thuis is elke weekdag om 20.25 uur te zien op VRT 1 en VRT MAX

Meer
Lees meer...