‘Tien Om Te Zien’ komt deze zomer terug

Van 1989 tot 2008 stond de zomer op VTM gelijk aan Tien Om Te Zien. Op het podium op de dijk van Blankenberge kwamen toen elke week de grootste nationale en internationale artiesten het beste van zichzelf geven. En deze zomer keert het iconische programma terug.

VTM brengt deze zomer een van z’n meest iconische programma’s terug: Tien Om Te Zien. Het programma liep bijna twintig jaar van 1989 (de start van VTM) tot 2008. En nu krijgen we een nieuw seizoen, al zal dat er wel iets anders uitzien.

Tien Om Te Zien – De Zomer van 199X

De nieuwe Tien Om Te Zien luistert naar de naam Tien Om Te Zien – De Zomer van 199X. Voor wie al treintickets naar de zee aan het opzoeken was. Nee, er komt geen nieuwe wekelijkse liveshow op de dijk van Blankenberge. Wel krijgen we memorabele momenten uit de rijkgevulde geschiedenis van Tien Om Te Zien te zien.

Elke week krijgen we een top 10 te zien met memorabele momenten uit Tien Om Te Zien. Daarbij zullen de sterren van vroeger en de beelden van hun commentaar voorzien. We mogen onder andere Koen en Kris Wauters, Ingeborg, Bart Peeters, Bart Kaëll, Christoff en Belle Perez verwachten die in het verleden te zien waren op het podium van Tien Om Te Zien. Maar ook Kenji en Shania Gooris, Andy Peelman en Q-dj’s Maarten & Dorothee passeren de revue. En het beste nieuws: het iconische duo Anne De Baetzelier en Willy Sommers keren terug én ook Tien Om Te Zien-icoon Jos Van Oosterwijck zal te zien zijn in het programma.

Verschillende iconen keren terug om herinneringen op te halen aan hun tijd op Tien Om Te Zien:

Kris en Koen Wauters:

Koen en Kris Wauters
VTM

Bart Kaëll

Bart Kaëll
VTM

Ingeborg

Ingeborg
VTM

Kenji en Shania Gooris zullen reageren op oude beelden van hun papa Sam Gooris:

Kenji en Shania Gooris
VTM

Tien Om Te Zien – De Zomer van 199X is vanaf zondag 13 juni elke week te zin op VTM.

Meer
Lees meer...