Top 5 zetels die passen bij jouw interieurstijl

Geschreven met branded content van Deba Meubelen.

In deze blog laten we je zien welke 5 zetels perfect zijn voor verschillende woonstijlen. Een goede zetel is niet alleen functioneel, maar kan ook volledig de uitstraling van je woonkamer bepalen. Hieronder een blik op onze top 5 zetels die geweldig passen bij jouw favoriete interieurstijl! 

1.   Moderne woonstijl: Blok – Kave Home

Liefhebber van modern design en een beetje kleur? Dan is de Blok zetel van Kave Home jouw ideale match. De groene stof in ribfluweel past perfect binnen een moderne woonstijl. Die kenmerkt zich door strakke lijnen, minimalistisch design en een gevoel van ruimte en licht. Combineer Blok met andere meubels en accessoires voor een stijlvolle look. Et voila, klaar ben je om te genieten van de prachtige sfeer en het aangename comfort!

2. Klassieke woonstijl: Mambo – Calia

De klassieke stijl staat bekend om zijn tijdloze elegantie en warme sfeer. Het gebruik van hoogwaardige materialen en verfijnde details zijn hierbij een belangrijk element. Voor deze stijl hebben we zetel Mambo in beige leder van Calia voor je uitgekozen. Het zachte leer geeft de zetel een luxe uitstraling en de neutrale beige kleur creëert rust in de ruimte. Mambo is een tijdloos stuk en biedt een klassieke, elegante aanblik. De perfecte fit voor de klassieke woonstijl dat jarenlang comfort en stijl biedt!

3. Landelijke woonstijl: Santiago – Richter Young Design

De landelijke woonstijl wordt gekenmerkt door rustieke elementen en een gezellige sfeer. Deze stijl wordt vaak geassocieerd met het platteland en een landelijke levensstijl. Hoekzetel Santiago van Richter Young Design is met zijn zachte beige kleur en comfortabel design een ideale aanvulling voor bij je landelijke interieurstijl. Ons lijkt het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een kopje thee terwijl je uitkijkt op de prachtige natuur om je heen. Vind je ook niet?

4. Scandinavische woonstijl: Serino – Richter Young Design

Een Scandinavisch interieur staat bekend om zijn natuurlijke eenvoud en functionaliteit. De hoekzetel Serino van Richter Young Design in beige vinden wij een echte to-go-for! Met zijn zachte stoffering en strakke lijnen is het een comfortabele en stijlvolle keuze. De neutrale kleur kan mooi worden gecombineerd met warme aardetinten.

5. Industriële woonstijl: Elise – Primavera Furniture

Als het gaat om zetels in de industriële woonstijl, is het belangrijk dat ze stoer en functioneel zijn en passen bij de robuuste uitstraling van de stijl. Hoekzetel Elise van Primavera Furniture in cognackleur is daar een perfect voorbeeld van. De stoffen bekleding in warme tinten zoals cognac geeft de zetel een stoere en elegante uitstraling, terwijl de stalen poten het industriële karakter benadrukken. Deze hoekzetel is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher in je interieur!

Of je nu op zoek bent naar een klassieke zetel of een modernere variant, er is altijd wel een zetel die past bij jouw interieur. Denk na over de kleur, het materiaal en het design en kies de zetel die het beste past bij jouw persoonlijke smaak. Met deze 5 toppers doe je sowieso nooit mis! Heb je je oog op een van bovenstaande zetels laten vallen? Kijk dan gerust eens op debameubelen.be. Daar vind je een groot aanbod zetels die passen bij alle woonstijlen. 

Meer
Lees meer...