‘Totally Spies!’ krijgt live-actionremake

Er komt een nieuwe televisieserie van Totally Spies!. Na een nieuwe animatiereeks, die sinds kort uitgezonden wordt in Frankrijk, gaat het deze keer om een live-actionremake. Deze nieuwe reeks zal gemaakt worden door Amazon. Acteur Will Ferrell zal betrokken zijn bij het project als executive producer.

Goed nieuws voor fans van de superheldenreeks Totally Spies!, want Amazon heeft een live-actionremake aangekondigd. Het zou gaan om een young adult-adaptatie, die zich dus zal richten op een iets ouder publiek dan de originele animatiereeks.

Totally Spies!

Totally Spies! volgt de geheim agentes Alex, Clover en Sam, die werken voor de World Organization of Human Protection (WOOHP) in Beverly Hills, Californië. De drie hebben een dubbelleven waarbij ze hun geheime missies combineren met de schoolbanken. Totally Spies! is vooral iconisch door de geniale gadgets van het trio, die vaak leken op doodgewone voorwerpen voor tienermeisjes, zoals lipstick of een haarborstel. Ook werden Alex, Clover en Sam gezien als ware stijliconen.

En die stijl zal nu vertaald worden naar een live-actionserie. De reeks wordt gemaakt door Amazon en acteur Will Ferrell zal betrokken zijn als executive producer. Verder is er nog niets bekend over de schrijver of regisseur van de reeks. Ook is het nog niet geweten welke acteurs we in de live-actionremake te zien zullen krijgen. Wel weten we dat Banijay Kids & Family betrokken zal zijn bij het project. Dit is het productiehuis dat verantwoordelijk is voor de originele reeks van Totally Spies!.

Benoît Di Sabatino, de CEO van Banijay Kids & Family, is enthousiast over het project. “Totally Spies! is een gigantisch succes voor Banijay Kids & Family. De reeks werd vertaald in 60 talen en werd verkocht aan meer dan 220 landen. Met een fanbase van 3 miljoen op sociale media, blijft de reeks een succes in zijn geanimeerde vorm, waarvan recent het zevende seizoen verscheen. Rola Bauer van Amazon benaderde me voor een live-actionversie en we zijn enthousiast om samen te werken met Amazon MGM Studios.” De reeks zal te zien zijn via Prime Video, maar voorlopig is er nog geen informatie bekend over de releasedatum.

Meer
Lees meer...