‘Totally Spies!’ krijgt nieuw seizoen!

Er wordt gewerkt aan een nieuw seizoen van de populaire animatiereeks Totally Spies!. Dat maakte Thomas Astruc, die voor de originele reeks werkte als animator, bekend via Twitter. Totally Spies! liep origineel van 2001 tot 2014, maar zal nu, acht jaar later, z’n comeback maken.

Here we go! Here we goooooo!“, met die meezingbare woorden maakte animator Thomas Astruc bekend dat er op dit moment gewerkt wordt aan een gloednieuw seizoen van Totally Spies!.

Totally Spies!

De animatiereeks Totally Spies! volgt het groen-geel-rode spionnentrio Sam, Alex en Clover. De “K3 van de spionnenwereld” was razend populair in de vroege jaren 2000. De reeks is origineel van Frans-Canadese makelarij, maar werd in vele talen (waaronder het Nederlands) vertaald. In Vlaanderen was het zo te volgen via VT4, VTM Kids en Nickelodeon.

Uiteindelijk werden er zes seizoenen en een langspeelfilm gemaakt van Totally Spies!. En nu wordt er dus gewerkt aan een zevende seizoen. Thomas Astruc, die meewerkte aan de originele seizoenen, maakte het nieuws bekend. Hij liet later weten dat hij zelf niet betrokken is bij het nieuwe seizoen, maar dat het hem wel “heel blij” maakt dat de reeks een vervolg krijgt. “Het was een van de eerste Westerse actie-komedieseries met meisjes in de hoofdrol. Het maakte de baan vrij voor velen na hen. Ik ben zo blij om ze terug te zien. En met de verbeteringen op het vlak van animatietechnologie zal het nog beter moeten zijn!”

Astruc weet niet of het gaat om een nieuw seizoen dat het vervolg is op de zes vorige seizoenen of een reboot. Verder is het ook nog niet geweten wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen.

Meer
Lees meer...