Marvel-animatiereeks ‘What If…?’ krijgt officiële trailer

Disney+ pakt binnenkort uit met een nieuwe animatiereeks. What If…? speelt zich af in de Marvel Cinematic Universe waarin de vraag “wat als?” gesteld zal worden. Daardoor lopen de verschillende verhalen uit de MCU door elkaar en komen personages met elkaar in contact.

Met What If…? zet Marvel z’n eerste stapjes in de wereld van de animatieseries. De reeks vormt het verlengde van de verschillende Marvel-films, waarbij het alternatieve scenario’s bekijkt die telkens vertrekken vanuit de vraag “Wat als …?”.

What If…?

What If…? geeft alternatieve versies van de verhalen van de Marvel Cinematic Universe. Daarvoor vertrekt het steeds van de vraag “Wat als …”. Bijvoorbeeld “Wat als T’Challa de leider van de Guardians of the Galaxy was?” of “Wat als Peggy Carter het Super Soldier Serum kreeg in plaats van Steve Rogers?”. Elke aflevering behandelt zo een andere alternatieve versie van een verhaal uit de MCU.

De stemmen van de personages uit de animatiereeks werden ook verzorgd door de acteurs die de rol spelen in de verschillende films van Marvel. Zo zal je dus onder andere Chris Hemsworth horen als Thor, Tom Hiddleston als Loki, Samuel L. Jackson als Nick Fury en Josh Brolin als Thanos. Ook Chadwick Boseman sprak voor z’n overlijden bijna een jaar geleden nog de stem van T’Challa in voor de reeks. Die laatste krijgen we ook al te horen in de officiële trailer voor What If…?.

Bekijk hier de trailer voor What If…?:

What If…? is vanaf woensdag 11 augustus te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...