Netflix lost officiële trailer voor kerstfilm ‘Meet Me Next Christmas’

Netflix pakt elke woensdag van november uit met een nieuwe kerstfilm. De eerste wordt Meet Me Next Christmas, die zal verschijnen op woensdag 6 november. Die film heeft nu een officiële trailer gekregen.

De streamingdienst Netflix zal het kerstseizoen in november al aftrappen. Vanaf dan zal er elke woensdag een nieuwe kerstfilm verschijnen. Al deze films krijgen deze week een officiële trailer. Meet Me Next Christmas zal als eerste verschijnen en is nu ook de eerste die een trailer krijgt.

Meet Me Next Christmas

In de film volgen we Layla (Christina Milian). Zij had een meet cute met James (Kofi Siriboe) in de luchthaven, waar ze elkaar beloofden om elkaar opnieuw te ontmoeten op het concert van Pentatonix op kerstavond een jaar later. Maar er is een probleem: het concert is volledig uitverkocht. Layla doet daarom beroep op Teddy (Devale Ellis), een man die via zijn connecties tickets denkt te kunnen regelen. Samen proberen ze een felbegeerd ticket te pakken te krijgen, maar de trailer toont al dat het niet makkelijk belooft te worden.

We mogen ons duidelijk verwachten aan een typische kerstfilm, met een ietwat voorspelbaar plot. Maar laat dat nu net de charme zijn van het genre. De hoofdrollen worden gespeeld door Devale Ellis (The Perfect Find), Kofi Siriboe (Queen Sugar) en Christina Milian (Falling Inn Love). Die laatste kan je kennen als zangeres van de hits AM to PM en When You Look At Me. Daarnaast verzorgde zij ook het iconische intronummer Call Me Beep Me van Kim Possible. Daarnaast zal je ook het a capella-vijftal Pentatonix te zien krijgen in de film.

Bekijk hier de officiële trailer:

Meet Me Next Christmas is vanaf woensdag 6 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...