Trouwseizoen in aantocht? Organiseer zo een onvergetelijke vrijgezellen!

Geschreven met branded content van EasyToys.

Als de zon begint te schijnen, komt het trouwseizoen er dan ook echt aan! Na de vele coronazomers is het nu écht tijd om de bloemetjes buiten te zetten tijdens het vrijgezellenfeest. Met onze drie tips maak jij er een onvergetelijke dag van!

Doe eens iets anders

Een bierfiets, escape room of stadsspel klinkt super tof, maar is misschien niet meer zo origineel. Kies daarom voor iets helemaal anders. Je hoeft het ook zeker niet ver te zoeken: wat dacht je van een leuk festival samen, een heerlijk weekendje weg in Frankrijk of een roadtrip door Italië? Onvergetelijke avonturen beleven met je dichtste vrienden, daar draait een vrijgezellenfeest toch om? Stem je ideeën af op de interesses van de bruid of bruidegom en focus op hun hobby’s en passies. Houd de bruidegom van fietsen of karten? Ga dan met z’n allen naar een formule 1 wedstrijd of schrijf je in voor een georganiseerde fietstocht door de Vlaamse velden. Of is het bruidspaar wat creatiever? Organiseer een schilderles, een baking off namiddag, een wine tasting of leer bier brouwen. 

Overleg met de bruid / bruidegom

Sommigen worden graag verrast, maar de meeste bruiden en bruidegoms zullen toch wel aangeven waar ze zin in hebben en waarin niet. Luister hier vooral naar want het is ook hun dag. Een combinatie van ‘typische’ en wat originelere activiteiten vinden de meesten vaak het leukste: denk aan een toffe reis met vriendinnen met wijnproeven, stadjes bezoeken, gaan feesten en een girls night to top it all off. Haal de zotste sextoys boven, speel truth or dare en verkleed je in matching outfits: het wordt zeker een hilarische avond! Ga ook gezellig lunchen of zwemmen, maak tijd voor elkaar, doe gewoon spontaan en geniet ervan!

Vergeet de mannen niet

Vrouwen steken traditioneel iets meer tijd en energie in een vrijgezellenfeestje. Heb je dus als man gewoon graag een bierfiets en wat onnozele opdrachten? Geen probleem! Wil je toch iets avontuurlijker proberen? Er zijn keuzes genoeg (die niet té veel organisatie vergen). Denk aan een klimavontuur in Durbuy of ga met z’n allen naar een pretpark. Ook hier is een combinatie met de typische zaken altijd een schot in de roos: ga ‘s avonds goed feesten, doe drankspelletjes, neem verschillende soorten biertjes mee en verzamel gênante dingen zoals een penis sleeve, een opblaaspop of een foto van zijn ex.

Leg je momenten vast

Je vrijgezellen wil je echt niet vergeten! Zorg daarom dat er één iemand is die de avond gaat vastleggen. Met een smartphone kom je al een heel eind. Tip: neem de meeste foto’s voor de drankspelletjes 😉 Veel plezier!

Meer
Lees meer...