Trump lekt gevoelige info over de terroristen achter de ontplofte LIDL-zak in Londense metro

Trump lekt gevoelige info over de terroristen achter de ontplofte LIDL-zak in Londense metro

We weten allemaal dat de Amerikaanse president graag zijn mening laat horen via Twitter. Nadat vanochtend in een Londense metro een explosie plaatsvond, moest de president uiteraard reageren. Trump liet weten dat de terroristen al langer bekend waren bij de politie van London. Spreken is zilver, zwijgen is goud …

Na het incident in een metro in London, reageerde Trump met een tweet: “Weer een aanslag door een terroristische loser in Londen”, schreef hij. Volgens hem had de politie van Londen deze terroristen al langer in het vizier. “Het zijn zieke en verknipte mensen die Scotland Yard al in beeld had. We moeten proactief zijn!”

Nadien volgden nog meerdere tweets over het incident.

Hij bleef gaan

Trump was goed op dreef vandaag. Volgens hem moeten zo’n terroristen harder worden aangepakt. Nog geen twee minuten later, postte hij opnieuw een bericht over hoe ze het inreisverbod van de Verenigde Staten ook strenger moeten maken.

“Het inreisverbod van de Verenigde Staten zou veel groter, strenger en specifieker moeten zijn. Maar, stom genoeg, zou dat niet politiek correct zijn!”, tweette hij.

De president geeft nadien de voormalige president Obama een steek onder het water. Hij zegt dat hij met zijn regering grotere stappen heeft gezet tegen terreurgroep Islamitische Staat.

“Afgelopen negen maanden hebben wij meer vooruitgang geboekt tegen IS dan de regering-Obama in acht jaar heeft gedaan”, zegt hij, “Wij moeten proactief en gemeen zijn.”

De Amerikaanse president vond het ook heel vreemd dat terroristen nog toegang hebben tot het internet.

“Het internet is hun voornaamste rekruteringsmiddel. We moeten dat afsluiten en het beter gebruiken.”

Gesponsorde artikelen