Tweede seizoen van ‘Extraordinary’ komt uit

Op 6 maart gaat het tweede seizoen van de komedieserie Extraordinary in première op Disney+. De nieuwe castleden worden al voorgesteld op de recentste beelden. De serie werd vorig jaar voor het eerst uitgezonden en viel in de smaak. Datzelfde jaar nog heeft het de prijs van Beste Comedyserie op de Broadcast Digital Awards gewonnen.

In de serie krijgt iedereen superkrachten wanneer ze volwassen worden, maar bij het hoofdpersonage, Jen, gebeurt dat niet. Zonder superkrachten kan ze geen werk vinden. Na een desastreus sollicitatiegesprek komt ze een straatkat, Jizzlord, tegen die ze mee naar huis neemt. Ze woont samen met haar beste vriendin, Carrie, en haar lief, Kash. Zij proberen Jen te helpen in de zoektocht naar haar krachten. Er bestaat wel een krachtkliniek die mensen hun krachten helpt te ontdekken, maar dat is voor Jen te duur. Daarom gaan ze op zoek naar huismiddelen die kunnen helpen. Uiteindelijk ontdekt het trio dat Jizzlord een shape-shifter is en dus ook een mens. Jen probeert hem te helpen met het ontdekken van het leven als mens, maar ook in zijn zoektocht naar het verleden. Op het einde van het eerste seizoen zien we dat Jen toch naar de kliniek kan gaan.

Seizoen 2

Het tweede seizoen begint waar het eerste is geëindigd. Het blijkt allesbehalve een makkelijk proces te zijn voor Jen. Ze had verwacht dat het vlotter ging verlopen, maar jammer genoeg lopen er meerdere dingen fout. Haar vriend Jizzlord heeft een openbaring gehad over zijn verleden en Carrie en Kash proberen het ondanks hun break-up toch nog met elkaar uit te houden onder hetzelfde dak. De groep moet zich aanpassen op niveau van volwassenheid, maar ook aan de chaos.

In het nieuwe seizoen zijn er ook een aantal nieuwe gezichten. Julian Barratt, bekend van The Mighty Boosh, vervult de rol als Jen’s trainer in de krachtkliniek. Rosa Robson speelt Nora, een onverwacht persoon uit Jizzlord’s verleden. Kwaku Mills speelt de rol van Clark, een nieuwe collega van Jen. Daarnaast doet ook de cast van seizoen één nog mee. De hoofdrolspeelster blijft Máiréad Tyers. De belangrijke rol van Jizzlord wordt door Luke Rollason gespeeld. Bilal Hasna blijft de rol van Kash vervullen en Sofia Oxenham die van Carrie.

Meer
Lees meer...