‘UNTOLD Volume 4’ krijgt trailer waarin we drie nieuwe verhalen leren kennen

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor het vierde seizoen – of zoals het het zelf omschrijft “volume” – van UNTOLD. Daarin zullen opnieuw verschillende sportverhalen uit de doeken worden gedaan. Deze keer gaan de afleveringen over drie uiteenlopende onderwerpen: de moord op Air McNair, sign stealers en Hope Solo.

Vanaf dinsdag 20 augustus 2023 is UNTOLD terug op Netflix. Net zoals in de vorige drie seizoenen zullen we afzonderlijke verhalen te zien krijgen in drie verschillende afleveringen. Het gaat telkens om een opvallend sportverhaal.

UNTOLD Volume 4

Het vierde seizoen van UNTOLD zal dus drie nieuwe verhalen vertellen. De eerste aflevering UNTOLD: The Murder of Air McNair verschijnt op dinsdag 20 augustus verschijnt. Deze aflevering vertelt het verhaal van Steve “Air” McNair. Hij stond als quarterback in 2000 met de Tennessee Titans op de Super Bowl, maar werd in 2009 vermoord.

De tweede aflevering, UNTOLD: Sign Stealer, zal vanaf dinsdag 27 augustus te vinden zijn op Netflix. Deze aflevering gaat over Connor Stalions, die in 2023 de wereld rond ging door zijn betrokkenheid bij het zogenaamde sign-stealing scheme. Sign-stealing heeft niets te maken met het stelen van borden, maar wel met het stelen van handgebaren. Het gaat hierbij om de gebaren die coaches gebruiken om hun spelers bij te sturen tijdens een spel. Door deze gebaren te leren begrijpen, konden andere coaches deze informatie in hun voordeel gebruiken. Stalions was de mastermind van dienst en zal in de aflevering van UNTOLD zelf zijn kant van het verhaal delen.

De derde en laatste aflevering kreeg de naam UNTOLD: Hope Solo vs. U.S. Soccer en gaat over vrouwelijke keeper Hope Solo, die “door een mix van glorie en schandalen een niveau van bekendheid bereikte dat de sport overstijgt”. Ook zij zal zelf aan het woord komen.

Bekijk hier de officiële trailer:

UNTOLD Volume 4 verschijnt op dinsdag 20 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...