‘Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist’: Hoe gaat het nu nog met Manti Te’o?

Sinds kort kan je op Netflix kijken naar Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist. Die tweedelige documentaire vertelt het verhaal van American football-speler Manti Te’o, die vroeg in z’n carrière z’n grootmoeder en vriendin verloor op dezelfde dag. Maar later bleek dat zijn vriendin Lanney eigenlijk niet bestond. En dat had grote gevolgen voor Te’o.

Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist is dé documentaire van het moment. Ook in ons land is de tweedelige docu te vinden in de top 10 met meest bekeken films op Netflix. Het verhaal van Manti Te’o is even choquerend als hartverscheurend, waardoor je je waarschijnlijk ook de vraag hebt gesteld hoe het nu nog gaat met Manti Te’o. Wel, dan hebben we goed nieuws, want het lijkt erop dat het Te’o nu wel meezit.

Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist

De nieuwste Netflix-documentaire Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van Manti Te’o. De beloftevolle American football-speler verloor in 2012 op exact dezelfde dag zijn grootmoeder en vriendin. Daardoor besloot hij z’n volgende jaar volledig aan hen op te dragen. Te’o kende een absoluut topjaar, maar dan kwam er een onthulling die niemand had verwacht.

De overleden vriendin van Te’o, Lanney, bleek nooit bestaan te hebben. Van de ene dag op de andere werd de geliefde speler gezien als een bedrieger en een leugenaar. Dat had een impact op zijn mentale gezondheid en z’n spel waardoor hij heel wat kansen misliep.

Manti Te’o

De gebeurtenissen uit Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist vonden plaats in 2012 en 2013 liggen ondertussen dus al enkele jaren achter ons. In die tijd bleef Manti Te’o actief in American football. In 2016 ruilde hij de San Diego Chargers in voor de New Orleans Saints en vanaf 2020 speelde hij voor de Chicago Bears. Zijn contract met die ploeg liep af in januari 2021. Omdat hij meer dan vier jaar speelde in de NFL, is Manti Te’o nu een zogenaamde ‘free agent’. Dat betekent dat hij makkelijker kan tekenen bij een andere ploeg.

Ondertussen heeft Manti ook een echte vriendin. Manti Te’o en Jovi Nicole leerden elkaar kennen in 2016 en stapten in 2020 in het huwelijksbootje. Het koppel heeft bovendien ook al een dochtertje. Hiromi vierde onlangs haar eerste verjaardag.

Bekijk hier enkele foto’s van het gezinnetje:

Bekijk hier nog eens de trailer voor Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...