Vanessa legt uit hoe Jeremy aan zijn wonde kwam op ‘Temptation Island’

Vanessa legt uit hoe Jeremy aan zijn wonde kwam op ‘Temptation Island’

In tegenstelling tot Tim en Kevin toont Jeremy zich al bij al van zijn braafste kant op ‘Temptation Island’. Toch liep de vriend van Vanessa wat schade op in Thailand want ineens verscheen hij met een pleister boven zijn oog in beeld. Waar liep het fout voor Jeremy?

Er sneuvelden op Temptation Island op VIJF al heel wat zaken. We vermoeden dat onder andere de relatie van Tim en Deborah en die van Kevin en Megan niet zonder kleerscheuren Thailand zal verlaten, maar ook Jeremy liep wat schade op op het eiland.

Na een nacht waarin hij vooral zijn liefde voor Vanessa toonde, verscheen Jeremy plots voor de camera met een wonde op zijn wenkbrauw. Het oogde best stoer, maar een verklaring kregen we niet.

Vanessa legt wonde Jeremy uit

Die verklaring kwam er wel in het Nederlandse programma Temptation Talk, waarin nagepraat wordt over de afgelopen aflevering. Vanessa, die samen met Jeremy deelnam aan Temptation Island, was daar te gast en gaf en heel eenvoudige uitleg.

Geen uit de hand gelopen ruzie of wilde nacht, maar gewoon lompigheid … Jeremy had zich namelijk gestoten aan een plankje in de badkamer van het resort.

Dat weten we dan ook weer!

Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vakantie!

VIJF

Gesponsorde artikelen