Verloofde Britney Spears openhartig over miskraam

Sam Asghari (28), de verloofde van popster Britney Spears (40), hoopt nog steeds op gezinsuitbreiding. Het koppel maakte in mei bekend dat Britney een miskraam heeft gehad. In een interview met GQ vertelt Sam over openhartig hoe dat zijn gevoelens over het vaderschap heeft beïnvloed.

In mei deelden Britney en Sam het droevige nieuws dat ze een miskraam hebben gehad. Dit gebeurde tijdens de eerste maanden van Britney haar zwangerschap. Maar in het interview met mannenblad GQ zegt Sam dat hij positief blijft over de toekomst. “Het is iets dat veel mensen overkomt,”, vertelt hij. “We zullen blijven proberen om onze prachtige familie uit te breiden”.

Hoopvol

In het interview sprak Sam Asghari over het vaderschap als “de vreugde van mijn leven”. Zo vond de personal trainer het ook een positieve stap dat hun aankondiging het bespreken van miskramen hielp normaliseren. Sam is hoopvol en houdt zich vast aan het idee “dat een baby komt, wanneer de tijd rijp is”.

Achteraf gezien denkt Sam dat hij en Britney misschien langer hadden moeten wachten met het aankondigen van de zwangerschap. “Maar we waren erg enthousiast en wilden het nieuws graag delen. Onze liefde voor elkaar is onze sterkte”. Britney heeft al twee kinderen uit haar vorige huwelijk met Kevin Federline: Sean Preston (16) en Jayden James (15).

Huwelijk

In het interview vertelde Sam Asghari ook over zijn trouwplannen met Britney. Sam en Britney zijn sinds 2016 een koppel en verloofden zich in 2021. Sam deelde dat hij een prinsessenring voor haar kocht, “voor een echte prinses”. Asghari bevestigde ook dat het duo een trouwdatum heeft geprikt, maar die houden ze nog geheim.

Meer
Lees meer...