Britney Spears verliest kindje tijdens zwangerschap

Britney Spears (40) en haar echtgenoot Sam Asghari (28) zijn hun ongeboren kindje verloren. De zangeres maakte het droeve nieuws zelf bekend via Instagram.

Vorige maand maakte Britney Spears haar zwangerschap bekend. De zangeres wilde al langer een kindje met haar echtgenoot Sam Asghari, maar door haar conservatorschap was dat onmogelijk. Sinds eind vorig jaar is dat conservatorschap voorbij en kan Britney dus zelf de keuzes maken over haar leven. Maar haar babygeluk was van korte duur.

Zwangerschap

In april kondigde Britney via Instagram haar zwangerschap aan. Ze was toen door het dolle heen, want ze droomde al jaren van een kindje met haar nieuwe vriend Sam Asghari, met wie ze in april in het huwelijksbootje stapte. Tot vorig jaar leefde Britney Spears onder het conservatorschap van haar vader waarbij ze geen inspraak had op de financiële en medische beslissingen in haar leven. In een emotionele toespraak voor de rechtbank liet Britney toen nog weten dat ze een spiraaltje had dat ze niet mocht laten verwijderen

Ze wilde graag nog een kind, maar dat was onmogelijk zolang ze onder het conservatorschap moest leven. In november vorig jaar kwam daar verandering in. Ze won de rechtszaak en mag nu na bijna 14 jaar opnieuw zelf instaan voor de beslissingen in haar leven. En daarbij hoorde haar zwangerschap.

Miskraam

Maar nu komen Britney en Sam met het droeve nieuws dat ze hun kindje verloren zijn. “Het is met de diepste droefheid dat we moeten laten weten dat we onze mirakelbaby vroeg in de zwangerschap verloren zijn. Dit is een hartverscheurend moment voor elke ouder.”

“Misschien hadden we langer moeten wachten om de zwangerschap aan te kondigen, maar we waren zo enthousiast dat we het goede nieuws meteen wilden delen. Onze liefde voor elkaar is onze sterkte. We zullen blijven proberen om onze mooie familie uit te breiden. We zijn dankbaar voor al jullie steun en vragen om onze privacy te respecteren in deze moeilijke periode.” Sam reageerde al onder de post: “We zullen ons mirakel snel hebben”.

Bekijk hier de post van Britney op Instagram:

Meer
Lees meer...