Left Right
scrollTop top

Verwelkomt ‘Temptation Island’ binnenkort ook deze drie nieuwe verleid(st)ers?


Verwelkomt ‘Temptation Island’ binnenkort ook deze drie nieuwe verleid(st)ers?

Gisteren raakte bekend dat Chloë de nieuwste verleidster zal worden op ‘Temptation Island’. Maar ze zal niet alleen komen. Net als vorig jaar zullen er twee nieuwe verleidsters en twee nieuwe verleiders aan het programma worden toegevoegd. En wij denken te weten wie dat zullen zijn. 

Het is een komen en gaan van verleiders in Temptation Island. Nadat bekend raakte dat Yana het eiland zal verlaten, volgde al snel het nieuws dat ze vervangen zal worden door de Leuvense Chloë. Maar de 20-jarige schoonheidsspecialiste zal niet de enige zijn die aan de cast van Temptation Island wordt toegevoegd.

Net als vorig jaar zullen er vier nieuwe verleid(st)ers hun opwachting maken in Thailand, twee nieuwe mannen en twee nieuwe vrouwen. Van die laatsten kennen we er dus al eentje. Maar na een beetje detectivewerk op Instagram denken wij te weten wie de andere drie zijn.

Denise

De Nederlandse Denise wordt op Instagram gevolgd door àlle verleiders, verleidsters en koppels van Temptation Island. De Temptation-cast reageert ook geregeld op haar foto’s, waardoor we dus kunnen vermoeden dat ze allemaal best close zijn.

Bovendien postte ze in september, toen het seizoen van Temptation Island werd opgenomen in Thailand niets op Instagram. Toevallig? Wij denken van niet.

Instagram deniesjamie

Denise is een knappe blondine die wel een beetje lijkt op Daniëlle, de vriendin van Mezdi. Zou zij een nieuwe bedreiging kunnen vormen voor de relatie van het Nederlandse koppel?

Pittig detail: Denise is sinds de opnames van Temptation Island verloofd. Op haar Facebookprofiel staat te lezen dat ze sinds 26 december verloofd is met een zekere Ait. Maar we zullen dus nog kunnen meegenieten van haar laatste tijden als vrijgezel.

Laiolano

Alsof Zwanetta en Fabrizio nog niet genoeg waren, komt er naar alle waarschijnlijkheid nog een verleider met een al even sappige naam: Laiolano.

Net als Denise verdween Laiolano in september een tijdje van de Instagramradar en krijgt hij regelmatig likes van de volledige bezetting van de Temptation Island-resorts.

Laiolano is een Vlaming met Braziliaanse roots. De spierbundel klust bij als model en wij kunnen aan z’n lichaam alvast zien waarom.

Hij is niet enkel model, maar waagde in 2012 zelfs zijn kans om Mister Belgium Personality te worden. Hij kon toen niet winnen, maar sindsdien is hij wel een graag geziene gast op menig catwalk.

Kevin

Tot slot een oude bekende: Kevin Rekoert. Kevin nam in 2015 deel aan het VTM-programma So You Think You Can Dance en wist het daar tot in de liveshows te schoppen. Hij zal binnenkort dus waarschijnlijk opnieuw op tv verschijnen, als Temptation Island-verleider deze keer.

Kevin is een meer dan degelijke danser en zal dus zeker z’n moves in de strijd kunnen werpen om de dames op het vrouwenresort voor zich te winnen.

Door zijn intensieve dansen, heeft Kevin natuurlijk ook een lijf om U tegen te zeggen. Dus als Megan haar Kevin nog eens een beetje mist, kan ze altijd troost zoeken bij deze knapperd. Of ja, bij Joshua.

De huidige verleiders van Temptation Island zijn bij deze gewaarschuwd want Kevin heeft de moves, de looks en het lijf om alle vrouwen te veroveren.

Kevin heeft bovendien zijn eigen kledinglijn genaamd IIFIF (kort voor: If It Fits, It’s Fit), waarvoor verschillende Temptation Island-verleiders, waaronder Zwanetta, Fabrizio en de bovengenoemde Laiolano model staan.

Hoeveel verleid(st)ers kan jij spotten in de video van z’n kledinglijn?

Welke verleider is jouw Temptation? Test het hier!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.166.670
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden