Na David krijgt nu ook Victoria Beckham haar eigen docureeks op Netflix

Vorig jaar pakte Netflix uit met BECKHAM, een vierdelige documentaire over de Britse voetballer David Beckham. In de docureeks was al een grote rol weggelegd voor zijn echtgenote Victoria Beckham, wat enkele legendarische fragmenten opleverde. En nu krijgt ook zij haar eigen docureeks op de streamingdienst.

Netflix heeft een docureeks aangekondigd over Victoria Beckham. Zij werd in de jaren ’90 wereldberoemd als een van de leden van de meidengroep Spice Girls en stampte nadien een mode- en beautyimperium uit de grond.

Victoria Beckham

Vorig jaar pakte Netflix uit met de documentaire BECKHAM over de Britse voetballer David Beckham. In de docureeks kregen we naast David Beckham ook al heel wat te zien van zijn echtgenote Victoria Beckham. Ook zij heeft al heel wat op haar palmares staan, waardoor Netflix nu ook een docureeks over haar zal maken.

Victoria Beckham maakte in 1996 haar debuut als een van de leden van de meidengroep Spice Girls. Als Posh Spice werd ze razend populair, maar ook na de split van de groep in 2000 bleef ze niet bij de pakken zitten. Ze stortte zich toen op haar passie voor mode en beauty en stampte haar eigen label uit de grond. Tegenwoordig combineert ze haar leven als zakenvrouw met dat als moeder van vier kinderen. In de nieuwe documentaire zal Netflix haar levensverhaal vertellen en zullen we een unieke blik krijgen op haar dagelijkse leven.

De reeks is gemaakt door hetzelfde team dat verantwoordelijk was voor BECKHAM. Voorlopig is het nog niet geweten wanneer de reeks over Victoria Beckham zal verschijnen en ook de naam van de docureeks is nog niet bekend.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor BECKHAM:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...