Vijf leden verlaten K-popgroep GreatGuys

Het agentschap DNA Entertainment heeft het nieuwe jaar op een verrassende manier afgetrapt. Het agentschap laat in een officieel statement namelijk weten dat vijf van de acht leden van de K-popgroep GreatGuys de groep zullen verlaten op 1 februari. De groep zal daardoor verder gaan met de overige drie leden.

Vanaf februari zal de K-popgroep GreatGuys nog maar uit drie leden bestaan. Vijf van de leden besloten namelijk om hun contract bij het agentschap DNA Entertainment niet te verlengen. De groep heeft nog een aantal concerten gepland op het einde van de maand en dat zal de laatste keer zijn dat ze als groep van acht te zien zijn.

GreatGuys

Het agentschap DNA Entertainment deelde vandaag een officieel statement op sociale media. Daarin schreef het dat Han Eul, Da Un, Ui Yeon, Dong In en Hwal Chan de groep zullen verlaten. GreatGuys maakte zijn debuut in 2017 met acht leden. Maar na zeven jaar moesten de leden opnieuw onderhandelen over de eventuele verlenging van hun contract, waarbij niet iedereen besloot om bij de groep te blijven.

Het statement leest als volgt: “Hallo, dit is DNA Entertainment. In de eerste plaats willen we ons verontschuldigen voor het plotse nieuws. We willen jullie informeren dat de exclusieve contracten van Han Eul, Da Un, Ui Yeon, Dong In en Hwal Chan van onze boyband GreatGuys zullen vervallen op 1 februari. De activiteiten van GreatGuys als groep van acht zullen eindigen met hun concerten in Japan van 12 tot 29 januari. We informeren jullie hierbij dat de groep daarna zal verdergaan met drie leden: Ho Ryeong, Dong Hwi en Baek Gyeol.”

Verder bedankt het agentschap ook alle leden voor hun vertrouwen in de afgelopen jaren en bedankt het ook de fans van de groep. Het agentschap benadrukt ook dat het de vijf vertrekkende leden zal blijven steunen bij hun toekomstplannen.

Bekijk hier de videoclip van DEEP IN LOVE, de laatste comeback van GreatGuys met acht leden:

Meer
Lees meer...