Actrice Vivica Fox wil nieuwe ‘Kill Bill’-film maken

Krijgen we ooit nog een derde Kill Bill-film? Als het van actrice Vivica A. Fox, die de rol van Vernita Green aka Copperhead speelde, afhangt alvast wel. Dat liet ze zojuist weten op het Sundance Film Festival. Contact met regisseur Quentin Tarantino is er wel nog niet geweest.

In oktober 2003 kwam Kill Bill: Volume 1 van Quentin Tarantino uit. In april 2004 volgde het vervolg Kill Bill: Volume 2. De twee films samen waren goed voor 248 minuten onversneden Tarantino, met veel actie en nog meer bloed. Beide films waren een groot succes en wisten een hele reeks fans voor zich te winnen.

Velen van hem dromen stiekem dan ook al jaren van een Volume 3. Daarbij hoort ook actrice Vivica A. Fox (58). Zij vertelde aan Variety Studio presented by Audible op het Sundance Film Festival in de Amerikaanse staat Utah haar droom uit voor een nieuwe sequel. “De mensen hebben honger”, klonk het daar.

Zendaya als dochter

Fox was in Kill Bill twee keer te zien als huurmoordenares Vernita Green. Dat personage – spoiler alert – overleeft Volume 2 niet. Vivica Fox zou een sequel dan ook vooral willen doen draaien rond de dochter van haar personage die uit is op wraak tegenover The Bride (Uma Thurman). Toch zou de actrice ook graag zelf een rol krijgen in een eventueel Kill Bill: Volume 3. “Eventueel in een flashback”, legt ze uit.

“Ik zou graag weer met Quentin Tarantino willen werken en ik zou graag weer met Uma Thurman willen werken. Voor Kill Bill moesten we heel veel trainen”, gaat Vivica Fox verder. De actrice heeft zelfs al een idee wie haar dochter zou moeten spelen. “Zendaya … Ze is mooi en zeer goed. She’s killing the game.”

Quentin Tarantino

De kans dat Quentin Tarantino (59) echt ooit Kill Bill: Volume 3 maakt, lijkt eerder klein. Na de release van zijn negende film Once Upon A Time … In Hollywood zei de regisseur namelijk dat zijn tiende film zijn laatste ooit zou zijn. Voorlopig zijn er wel nog geen plannen bekend voor een nieuwe film van Tarantino.

Meer
Lees meer...