Left Right
scrollTop top

Vlaamse acteur uit kinderreeksen verhoord in onderzoek naar pedofilie


BullChat
© Shutterstock

Na een onderzoek van Het Laatste Nieuws in samenwerking met de Nederlandse undercoverjournalist Sven van der Meulen is een Vlaamse acteur verhoord door het parket van Antwerpen. De journalist sprak af met de acteur, waarbij die toegaf dat hij seks had met minderjarige jongens en zelfs wilde afpreken met een jongen van amper 10 jaar oud.

Het Laatste Nieuws en de Nederlandse undercoverjournalist Sven van der Meulen volgden de 51-jarige acteur al enkele maanden. Daarbij hebben ze heel wat informatie kunnen verzamelen, die ze een week geleden overmaakten aan het parket.

Bekend

De acteur werd door van der Meulen in de val gelokt. Via de app BullChat deed hij zich voor als een pedofiel die op zoek was naar andere pedofielen waarmee hij samen kon “geilen op kinderen”. De acteur viel in de val en sprak af met van der Meulen.

Tijdens hun afspraak pochte de acteur over hoe hij seks had met jongens van 14 en naar het naaktstrand ging om daar kinderen te begluren. Ook liet hij weten dat als hij ooit kinderen had hij bereid zou zijn om die “uit te wisselen met gelijkgestemden”. Van der Meulen kon deze woorden vastleggen met een verborgen camera.

Verhoord

Het parket nam meteen actie toen het ingelicht werd en verhoorde de acteur. Ondertussen werd hij opnieuw vrijgelaten, maar het parket nam tijdens een huiszoeking wel materiaal in beslag. Volgens Het Laatste Nieuws zou de acteur alles ontkennen tegenover het parket.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…