Vrouw krijgt nieuwe auto van drinkflessenmerk Stanley nadat drinkfles ongeschonden uit autobrand komt

TikTok kan je soms heel wat positieve dingen bijbrengen. Dat mocht de Amerikaanse Danielle aan den lijve ondervinden. Zij zag onlangs haar auto in vlammen opgaan. Die was volledig verwoest, maar de drinkfles van Stanley die nog in de auto stond, kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Danielle deelde dit op TikTok en dat levert haar nu een gratis auto op.

Er zijn mensen die heel wat geld verdienen aan TikTok, maar Danielle is geen influencer en toch krijgt ze dankzij een video op de app nu een gloednieuwe wagen. Dit is haar opvallende verhaal.

Sterker dan vuur

Danielle deelde enkele dagen geleden een video waarin ze haar uitgebrande wagen toonde. Maar er was iets opmerkelijk te zien. De Stanley cup, die nog in de wagen stond tijdens de brand, zag er namelijk ongeschonden uit. Meer nog: er zaten zelfs nog ijsblokjes in de drinkfles die zelfs door de brand niet gesmolten waren.

De video ging meteen viraal en werd meer dan 80 miljoen keer bekeken. Daarbij kreeg de video ook meer dan 8 miljoen likes en meer dan 58.000 comments. Bij die comments zeiden veel mensen dat dit de beste reclame ooit is voor de Stanley Cup. En dat ontging ook het bedrijf zelf niet.

Bekijk hier de virale TikTok van Danielle:

@danimarielettering Thirsty after you catch on fire? @Stanley 1913 is like no problem i gotchu #fyp #carfire #accident #stanleycup ♬ original sound – Danielle

Nieuwe auto

In een video deelde Terence Reilley, de president van Stanley, dat iedereen bij het bedrijf de video had gezien. “Wat een beproeving heb jij meegemaakt. We zijn blij dat je ongedeerd bent”, zo begint hij z’n bericht. “Bedankt dat je de video deelde want het bewijst dat onze drinkflessen voor het leven zijn. Ik kan geen beter bewijs van de kwaliteit van ons product bedenken dan jouw ervaring.”

Maar er is meer. “We hebben heel veel comments gezien van mensen die zeiden dat we je meer flessen moeten sturen en dat zullen we ook doen. Maar er is nog één ding. We hebben dit nog nooit gedaan en zullen het in de toekomst waarschijnlijk ook nooit meer doen. Maar we willen graag je auto vervangen.”

Later deelde Danielle een reactie dat het bedrijf inderdaad contact met haar opnam om een nieuwe wagen te kopen voor haar. In die video laat Danielle ook weten dat ze de fles niet meer zal gebruiken, maar dat ze hem wel zal bijhouden als aandenken. Ze bedankt ook de mensen die haar video deelden en erop reageerden, want zonder hen had de video waarschijnlijk nooit Stanley zelf bereikt.

Bekijk hier de video van Stanley:

@stanleybrand #stitch with @Danielle ♬ original sound – Stanley 1913

Bekijk hier ook de reactie van Danielle:

Meer
Lees meer...