Vrouwen getuigen: dit zijn de signalen dat je partner je bedriegt

Vrouwen getuigen: dit zijn de signalen dat je partner je bedriegt

Het einde van een relatie is nooit leuk, maar het is nog erger als je relatie geëindigd is omdat je partner je bedrogen heeft. Reddit-gebruikers die het zelf meemaakten delen signalen waaraan je kan herkennen dat je partner een affaire heeft en die zijn verrassend subtiel.

Er zijn verschillende redenen waarom mannen overspel plegen. Misschien kan je het herkennen aan deze signalen die Reddit-gebruikers met elkaar delen.

1. Gedrag

Opeens is zijn gedrag volledig veranderd: hij is meer gestrest, hij wordt sneller kwaad, hij keek voordien wekelijks naar het voetbal keek en nu interesseert het hem niet meer … Hij is sneller op de tenen getrapt en wordt agressief als je ook maar begint over overspel. Soms gaat het zelfs zo ver dat hij jou van overspel beschuldigt.

2. Uiterlijk

Hij is anders niet veel bezig met zijn uiterlijk, maar opeens heeft hij een andere parfum en koopt hij nieuwe kleren, dan kan dat ook een signaal zijn. Of douchen op rare tijdstippen zonder dat daar een reden voor is: hij is niet gaan sporten of er is helemaal geen reden om op dat moment te douchen.

3. Afstand

Nog een sterk signaal is dat hij afstand van je neemt. Jullie konden voordien urenlang praten of hij vroeg altijd hoe je dag was geweest en nu negeert hij je opeens en heeft hij geen interesse in wat je doet. Het is niet verrassend dat als mannen hun partner bedriegen dat ze vooral met zichzelf en die andere persoon bezig zijn. De afstand is niet alleen emotioneel, maar ook fysiek. Jullie hadden een gezond seksleven, maar opeens heeft hij geen zin meer …

4. Privacy

Een klassiek signaal dat een man ontrouw is dat hij opeens veel meer privacy wil. Als hij gebeld wordt gaat hij naar een andere kamer, hij wist zijn zoekgeschiedenis en sms’en. In sommige gevallen hebben de mannen een privéwereld gecreëerd met andere namen, e-mailadressen, social media-accounts, telefoonnummers. Voordien liet hij zijn gsm rondslingeren en nu laat hij die nooit achter. Heel laat op de avond krijgt hij nog telefoontjes waar hij mysterieus overdoet of hij sms’t met een nummer dat niet opgeslagen is in zijn gsm.

5. Locatie

Hij blijft langer op zijn werk, spreekt vaker af met vrienden of dat is toch wat hij je wil doen geloven. Hij is altijd vaag over die afspraken die hij heeft of waar hij naartoe gaat.

En deze vrouw ontdekte dat zij eigenlijk de ‘andere’ vrouw was.

Gesponsorde artikelen