VTM lost eerste teaser voor nieuwe seizoen ‘The Masked Singer’

The Masked Singer keert ook dit najaar terug naar VTM. Maar voorlopig is er over dat nieuwe seizoen nog maar heel weinig geweten. Dat beseffen ze ook bij VTM waardoor ze nu een teaser gedeeld hebben, waarin ook presentator Jens Dendoncker zich afvraagt wanneer het nieuwe seizoen zal beginnen.

We weten al langer dat het populaire VTM-programma The Masked Singer dit najaar zal terugkeren. We leerden zo zelfs al één pak kennen: Mr. Withlove. Dit pak werd ontworpen door de 11-jarige Fiona. Enkele weken geleden maakte VTM ook al de speurders voor het nieuwe seizoen bekend. Maar de vraag blijft natuurlijk: wanneer gaat het nieuwe seizoen van start?

The Masked Singer

Het volgende seizoen van The Masked Singer wordt al het vierde, waarin we op zoek zullen gaan naar de opvolger voor Koningin (Sandra Kim), Miss Poes (Camille) en Tovenaar (Aaron Blommaert). Maar dat vierde seizoen heeft nog steeds geen releasedatum gekregen. In een nieuwe teaser stelt ook presentator Jens Dendoncker zich de vraag wanneer we dat nieuwe seizoen mogen verwachten.

Een antwoord op die vraag krijgen we voorlopig nog niet, maar het gaat wel om een teaser die vol zit met verborgen hints. Aan het begin van de teaser draagt Jens een tijgerprintje, later zien we hem vissen met een ufo in de achtergrond, hij is ook te zien in een bos, krijgt een bal toegeworpen en staat tussen een groep kippen. Volgens aandachtige kijkers in de comments zouden dit wel eens de eerste hints kunnen zijn voor de pakken van het vierde seizoen. Mogen we dus binnenkort een tijger, een vis, een alien en een kip verwachten? We komen het wellicht snel te weten.

Bekijk hier de teaser voor het vierde seizoen:

Het vierde seizoen van The Masked Singer verschijnt dit najaar op VTM en is online te bekijken via VTM GO.

Meer
Lees meer...