Dit is waarom er vanavond geen nieuwe aflevering is van ‘Blind Getrouwd’

Zoek vanavond, maandag 9 september, niet naar een nieuwe aflevering van Blind Getrouwd op VTM of VTM GO. Het programma moet namelijk één week wijken voor de voetbalinterland tussen België en Frankrijk in het kader van de Nations League. Op 16 september in Blind Getrouwd wel gewoon terug.

Het negende seizoen van Blind Getrouwd ging vorige week van start. Daarbij kregen we meteen twee huwelijken te zien. Simen en Larissa gaven elkaar het jawoord en waren ook meteen zeer enthousiast over de keuze die de experten hadden gemaakt. Ook Thomas en Karlien trouwden, al moest vooral die laatste wel nog een beetje wennen aan haar nieuwe partner.

Tot slot lanceerde VTM vorige week ook meteen een oproep voor Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk. Daarbij wordt er gezocht naar een potentiële partner voor Jorn, Layla en/of Lorenzo. Als die gevonden wordt, stappen zij in de spin-off op VTM GO ook in het huwelijktsbootje.

Voetbal

Meer dan genoeg liefde dus vorige week, maar daar is vanavond op VTM geen sprake van. Daar is het namelijk tijd voor voetbal. Vanaf 20.25 uur, vlak na Familie, kan je daar terecht voor de voorbeschouwing op Frankrijk – België, een wedstrijd in het kader van de Nations League.

Nadat de Rode Duivels vorige week relatief vlot wonnen van Israël (3-1), hopen ze tegen Frankrijk die goede lijn door te trekken. Bondscoach Domenico Tedesco beloofde alvast attractief voetbal te brengen. Daarmee hoopt België af te rekenen met zijn zwarte beest. Het was namelijk Frankrijk dat België in 2018 uit de finale hield van het WK voetbal en opnieuw Frankrijk dat België eerder dit jaar uitschakelde op het EK. Tussendoor verloren de Rode Duivels ook van Frankrijk in de einderonde van de Nations League in 2021.

Meer
Lees meer...