Werchter Boutique maakt headliner bekend voor editie 2025

De festivalzomer van 2024 is juist afgelopen en we kennen al de headliner van de festivalzomer van 2025. Werchter Boutique maakte zojuist bekend dat Imagine Dragons op zaterdag 12 juli zal optreden op de festivalweide van Werchter. Daarmee keert het festival na een jaar afwezigheid terug.

In maart 2024 kwam de organisatie van Werchter Boutique en TW Classic met droevig nieuws. Omdat het niet gelukt was om een goede affiche samen te stellen, besloten ze toen om beide dagfestivals niet te laten doorgaan. “We maken het goed in 2025”, klonk het toen.

Imagine Dragons

En die goedmaker voor Werchter Boutique heet blijkbaar Imagine Dragons. De Amerikaanse poprockband kondigde zojuist zijn ‘Loom World Tour‘ aan. Daarbij passeren ze in heel wat Europese landen en brengen ze ook een bezoek aan ons land. Op zaterdag 12 juli staat Imagine Dragons namelijk op de weide van Werchter.

Voorlopig is Imagine Dragons de enige naam op de affiche, maar daar zouden binnenkort nieuwe namen aan toegevoegd worden. De officiële ticketverkoop voor het festival gaat al van start op vrijdag 13 september om 14 uur via ticketmaster.be. Eén dag ervoor, op donderdag 12 september, start vanaf 14 uur al de presale bij Live Nation.

Tickets kosten 131 euro voor de volledige dag. Wie een golden circle-ticket wil, en dus dichter bij het podium wil staan, betaalt daarvoor 184 euro.

Meer
Lees meer...