Dit is hoe een draaiende afwasmachine er vanbinnen uitziet

Elke week zoeken we op TikTok naar de meest bizarre filmpjes, theorieën en lifehacks. Deze week gaat het over de werking van een afwasmachine. Als je je altijd al eens hebt afgevraagd hoe zo een draaiende machine er vanbinnen juist uitziet, dan heeft TikTokker Happy Home (@happyhome083) goed nieuws. De influencer deelde namelijk een video waarin die werking te zien is.

Eén van de grote mysteries in sommige mensen hun keuken is zonder twijfel de afwasmachine. Hoewel je die dagelijks gebruikt, weten de meeste mensen niet hoe die werkt. Laat staan hoe het eruit ziet. Daar heeft TikTokker Happy Home een oplossing voor gevonden, want de pagina deelde laatst een video waarin die volledige werking is te zien. Vanaf nu is het dus gedaan met alle mysteries.

Afwasmachine

Omdat een afwasmachine altijd vanzelf afslaat wanneer je die per ongeluk opentrekt, vragen veel mensen zich zonder twijfel af hoe zo een machine echt werkt. Daar heeft een TikTokker nu verduidelijking in gebracht. Door het gebruik van een soort doorzichtige wand heeft de pagina Happy Home een video gedeeld waarin het volledige afwasproces te zien is.

In het filmpje kon je zien hoe de bewegende sproeiers onderaan gewoon water verdeelden over de machine. Maar zelfs dat was voor velen al een grote openbaring. Al lagen de reacties toch ver uit elkaar. Velen vonden het cool om te zien, terwijl anderen zich meteen vragen stelden over de efficiëntie ervan. “Geen wonder dat mijn afwas nooit proper is”, klonk het zelfs.

Het account Happy Home heeft naast de video over de afwasmachine nog veel meer filmpjes over dingen in het huis. Het gaat hier dan vooral om nuttige tips, tricks en lifehacks.

Bekijk de TikTok hier:

@happyhome083 🧐That's how it works.#householdproducts #goodthing #dance #easycooking ♬ This Is How We Do It – Montell Jordan
Meer
Lees meer...