Wiens dag fleur jij op met bloemen?

Geschreven met branded content van topbloemen.be

Bloemen zijn zowel leuk om te krijgen als om te geven! Lukt het je niet de bloemen zelf aan de ontvanger te geven? Maak dan gebruik van een bezorgservice zoals Topbloemen.be.

Je zegt het met een bloemetje

Een bos bloemen van iemand ontvangen is altijd leuk en fijn. Voor elke gelegenheid. En dus is het geven van bloemen ook altijd leuk, want je maakt er iemand blij mee, of troost er iemand mee. Voor elke gelegenheid zijn er geschikte bloemen. Of het nou gaat om rode rozen voor je geliefde die je even niet kunt zien maar wel wilt laten weten dat je aan haar of hem denkt of om gemende boeketten die je aan iemand geeft voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, jubileum of als bedankje, bloemen zijn altijd een passende attentie. Wat je niet persoonlijk tegen iemand kunt zeggen, kun je met een bloemetje alsnog zeggen: “Ik hou van jou”, “ik denk aan jou”, “gefeliciteerd” of “beterschap”.

Eenvoudig bloemen laten bezorgen in heel het land

Wil jij ook iemand verrassen en blij maken of juist een hart onder de riem steken met een prachtig boeket bloeiende bloemen, maar heb je niet de gelegenheid deze zelf te komen brengen? Waar in Vlaanderen de ontvanger van jouw bloemen ook woont, je kunt het boeket heel eenvoudig online bestellen en op het opgegeven adres bloemen laten bezorgen. Daarvoor kun je gebruikmaken van een bloemenbezorgservice zoals die van Topbloemen.be.

Je kunt de bloemen in heel België laten afleveren door aangesloten bloemisten die zorgen voor een vers boeket bloemen van jouw keuze. Daarbij is het naast bezorging aan huis ook mogelijk om te laten bezorgen in ziekenhuizen of op een camping. Ook in het buitenland kun je in meer dan 40 verschillende landen een boeket bloemen laten bezorgen op Moederdag!

Vandaag besteld, morgen een blije ontvanger

Bloemen die je vandaag bestelt kunnen de volgende dag worden geleverd op elk adres in Vlaanderen. Maar je kunt natuurlijk ook voor een latere bezorgdatum kiezen. Tijdens het bestelproces bij de bloemenbezorgers kun je namelijk aangeven waar en wanneer de bloemen afgeleverd moeten worden. Bestel je voor 8.00u in de ochtend? Dan kan jouw boeket zelfs nog diezelfde dag in Vlaanderen worden afgeleverd! Dat is reuze handig als je bij het opstaan tot de conclusie kwam dat je de verjaardag van iemand was vergeten!

Zeven dagen versgarantie

De bloemenleverancier garandeert dat het bezorgde boeket tenminste 7 dagen blijft bloeien en de ontvanger van jouw bloemen er dus dagenlang van kan genieten.

Een persoonlijke boodschap of iets lekkers toevoegen

Natuurlijk gaat het hoofdzakelijk om de prachtige bloemen waarmee jij de ontvanger blij wilt maken of wilt opvrolijken. Maar bij Topbloemen.be kun je die boodschap nog wat verder uitbreiden. Bij elke bestelling kun je een kaartje toevoegen. Daarop kun je je eigen persoonlijke boodschap schrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om vazen te bestellen zodat de ontvanger niet alleen een boeket bloemen ontvangt, maar direct een bijpassende vaas erbij heeft. Direct klaar om zo op tafel, in de vensterbank of op de openhaard te zetten en dagenlang van te genieten. Vind je dat nog niet genoeg? Dan heb je de mogelijkheid om slingers, chocolade, een knuffel of zelfs een fles wijn of cava aan de bezorging toe te voegen. Hoe blij wordt de ontvanger daarvan?

Bestelling is snel, eenvoudig en veilig

Een geliefde, collega, familielid, vriend(in) blij maken met een bloemetje kun je snel, eenvoudig en vooral veilig in slechts enkele stappen regelen. Kies het boeket dat je wenst te versturen, waarbij je voor elke boeket of soort bloemen de gelegenheid krijgt om een aantal keuzes in grootte van het boeket. In de volgende stap geef je het bezorgadres op en kun je er dus voor kiezen om ook nog een kaartje of een leuke of lekkere attentie aan de bezorging toe te voegen. Het afrekenen gebeurt vervolgens veilig online via Bancontact, PayPal of creditcard. Ook kun je kiezen voor betaling achteraf of betaling via een cadeaubon. Ook anoniem bloemen laten bezorgen is mogelijk.

Wie ga jij verrassen met een prachtig boeket bloemen?

Meer
Lees meer...