Left Right
scrollTop top

Wij willen ook! Ben & Jerry’s hebben een nieuw soort zálig dessert maar in België krijgen we ’t (nog) niet te zien


Wij willen ook! Ben & Jerry’s hebben een nieuw soort zálig dessert maar in België krijgen we ’t (nog) niet te zien

’t Is een huizenhoog cliché, maar ook wel een beetje waar: Ben en Jerry zijn zowat onze twee favoriete mannen op de planeet. Niemand weet beter hoe ze smaken moeten combineren dan de Amerikaanse ijsmakers. En er is fantastisch nieuws: ze schudden binnenkort een nieuw soort dessert uit hun mouw. Deze komt niet uit een emmer van een halve liter, maar in een soort koekje. Enig nadeel: we moeten Ben & Jerry’s nog overtuigen om ze ook in Europa uit te brengen.

Beter één Ben & Jerry’s in de hand dan tien in de lucht? Dat dachten ze in Vermont, de thuisbasis van het bekende ijsmerk, ook, en dus komen ze binnenkort aanzetten met een nieuw soort dessert. De Ben & Jerry’s Pint Slices, gaan ze heten. Het zijn een soort ijs-schijfjes, overgoten met chocolade, waar je gewoon rechtstreeks uit de verpakking in kan bijten. Of aan likken, als je geen brain-freeze wil.

De lekkernij zal in vier smaken komen: Cholate Fudge Brownie, uiteraard, Chocolate Chip Cookie Dough, Peanut Butter Cup en Americone Dream. Daar gaat dan een laagje chocolade over om een soort Magnum-sandwich te creëren. Die kan je dan gewoon zonder lepeltje opeten. Strak plan, Ben en Jerry.

Alleen, en dat heb je misschien al uit de smakenselectie afgeleid, komt Pint Slices nog niet direct naar België. Wat niet wil zeggen dat dat er helemaal nooit van komt, maar tot nader order zullen ze enkel in de Amerikaanse diepvriezers liggen. Triest, dat. Daar lijkt ons maar één oplossing voor op zo’n kille vrijdagavond. Een emmer Chunky Monkey natuurlijk. Who’s in?

Méér zien? You’re welcome.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…