Dit is de winnaar van ‘Zomerhit 2024’

MAKSIM & Hannah Mae hebben Zomerhit 2024 gewonnen met het nummer Ik wil dat je liegt. Dat is bekendgemaakt tijdens de grote liveshow In Blankenberge, die te zien was op VRT 1, Radio2 en VRT MAX.

Sinds vorig weekend waren er nog tien finalisten in de running om Zomerhit 2024 te winnen. De voorbije week kon er daar nog eens op gestemd worden in de zoektocht naar een opvolger voor Pommelien Thijs met Erop of eronder, de winnaar van vorig jaar.

Uiteindelijk maakte de deurwaarder in Blankenberge bekend dat er gekozen was voor het duet van MAKSIM & Hannah Mae. Ik wil dat je liegt wordt dus toegevoegd aan de prestigieuze erelijst. MAKSIM en Hannah Mae kregen de Zomerhit-trofee uit handen van Ann Pira en actrice Apollonia Sterckx, Britt uit Thuis.

Dankwoord

“Ik kan dit niet beschrijven. Ik wil iedereen bedanken: Radio2 en VRT voor deze prachtige kans en om in ons te geloven. Ik wil de companions bedanken en ik wil Hannah bedanken. We gaan zeker co-ouderschap over de trofee doen, week om week. Ik heb trouwens ook nog een verrassing: op 25 oktober komt mijn nieuwe album uit!”, klonk MAKSIM, die eigenlijk Maksim Stojanac heet, enthousiast. Dat nieuwe album dat MAKSIM aankondigde, kreeg de naam ‘Dagdromer’. Om die naam bekend te maken, vloog er in Blankenberge een vliegtuig met een spandoek over het publiek.

“Ik wil heel graag ook nog het publiek bedanken, dat jullie allemaal op ons gestemd hebben!”, vulde Hannah Mae aan. Het is voor beide jonge artiesten de eerste keer dat ze de Zomerhit-trofee in ontvangt mogen nemen.

Meer
Lees meer...