Zuid-Koreaanse actiefilm ‘Mission: Cross’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe Zuid-Koreaanse actiefilm Mission: Cross. Hierin zullen we een koppel volgen dat allebei op een andere manier betrokken raakt bij een misdaadzaak.

Het blijft Zuid-Koreaanse content regenen op Netflix. Nadat we eerder deze week getrakteerd werden op het eerste seizoen van het spelprogramma The Influencer, is het nu tijd voor een nieuwe film. Het gaat om de actiefilm Mission: Cross.

Mission: Cross

In Mission: Cross volgen we Kang-moo (Hwang Jung-min), die in het verleden een getalenteerde agent bij de special forces was. Maar nu is hij getrouwd met Mi-sun (Yum Jung-ah) en verstopt hij zijn verleden als agent. Nu is hij een huisman, die zich bezighoudt met de huishoudelijke taken, terwijl zijn echtgenote werkt als detective bij de politie.

Op een dag komt agent Hee-joo (Jeon Hye-jin), een oud-collega van Kang-moo, in de problemen, waardoor hij terugkeert naar zijn leven als agent. Ook nu probeert hij dit geheim te houden voor zijn echtgenote Mi-sun. Maar ze merkt zijn geheimzinnige gedrag op en besluit om hem te volgen, waardoor ook zij betrokken raakt bij de zaak.

De hoofdrollen worden dus gespeeld door Hwang Jung-min (Kill BoksoonHunt), Yum Jung-ah (SKY CastleLife is Beautiful) en Jeon Hye-jin (Search WWWHunt). Regisseur van dienst is
Lee Myung-hoon die met de film zijn regiedebuut maakt. De film duurt 1 uur en 40 minuten.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...